2777
2789
عنوان

من معتاده شوهرمم 😔

1501 بازدید | 62 پست

خب بخوام بگم یه مرد با قد متوسط و چهارشونه چهره معمولی رو به خوب داره و اینکه منو تو زندگی خیلی عذاب داده خیلی شاید هر زن دیگه ای جای من بود رهاش می‌کرد البته محبت زبونی و ...هم زیاد داشته یه آدم با دوتا شخصیت که یا خیلی خیلی خوبه یا به طرز وحشتناکی بد حالا چن ماهی هس که بعد ۱۶ سال زندگی بد جور بهش وابسته شدم و این داره اذیتم میکنه اینم بگم تو زندگی یه جاهایی برای انتقام از کارایی که باهام کرده بهش خیانت کردم و اون نمیدونه و دیدم که مردا با هر سطح از سواد و فرهنگ بازم بدی هایی دارن که صد رحمت به شوهرم  الان همش نگران از دست دادنشم یه وابستگی سخت حتی دیگه به هیچ کس نگاهم نمیکنم ....لطفن اگه میخوایین نفرین کنین خیانتکارا رو تو دل خودتون باشه چون شما اگه جای من بودین معلوم نیس بهتر از من عمل میکردین یا نه..صرفن جهت درد و دله مریم مقدسان معصوم نیان منو سرزنش کنن لطفن چون یه روز تو مسیری که من رفتم قرار میگیرن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من این اعتیاد به شوهرتون از عذاب وجدان هست

نیازی نیست در حق ایشون عذاب وجدان داشته باشید شما باید برای خودتون ناراحت باشید که وارد این کار شدید برای آرامش خودتون سمت خدا برید توبه کنید و به خانواده تون عشق بدید همین و دیگه عذاب وجدان نداشته باشید چون خدا بی نهایت بخشنده هست

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

کسی مریم مقدس نیس

ولی از کجا میدونی بقیه زنا همشون کار شما رو تکرار میکنن؟

چرا شرافت و عفت دیگران رو با کار خودتون زیر سوال میبرین و همه رو در یه رده میبینین؟

الان باید چی بگیم بفرمایین

درخواست دوستی ممنوع...