2777
2789

نمیدونم چیکار کنم ده بار رژیم گرفتم و ول کردم چون نمیدونم چی بخورم مامانم همیشه غذاهای چرب درست میکنه و من نمیدونم چی برای خودم درست کنم بخورم که لاغر شم صبحونه همیشه تخم مرغ آبپز میخورم ولی ناهار و شام رو نمیدونم چیکار کنم میخواستم برم مشاوره تغذیه خانواده ام نمی‌ذارن برم لطفا یکی بهم برنامه غذایی مناسب بده ۱۵ سالمه 

....

قد و وزنت چنده؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه مرغ یا سینه بوقلمون بخر بزار فیریزر برا خودت 

البته خورد کن 

سالاد سزار درست کن خیلیم خوشمزس

کلا بزن تو سالاد از غذاهای مامانتم چند قاشق بخور خودتو شکنجه نده 

نون و برنج و ماکارانی و قند حذف کن 

باشگاهم برو برا روحیه و ادامه دادنت خوبه 

صبح ها یه قاشق سرکه سیب دانه چیا خاکشیر و اب لیمو اماده کن بخور ک متابولیسمت بالابره

اگه قصدت جدیه ازمایش کامل بده ببین کم خونی چیزی نداشته باشی ک بدتر بشه 

قرص های اهن و ویتامین ها و... مصرف کن 

اوایلم یه قصر لاغری (ک برای ضد اشتها باشه بگیر تا عادت کنی ) ولی قرصو زیاد ادامه نده 

📍اصفهان_شمال

سینه مرغ یا سینه بوقلمون بخر بزار فیریزر برا خودت البته خورد کن سالاد سزار درست کن خیلیم خوشمزسکلا ب ...

خیلی ازتون ممنونم فقط مرغ رو چجوری بپزم که چاق کننده نباشه و خب رژیمی باشه 

....

شاید بگید مناسبه ولی نه خیلی چاقم متاسفانه هیکلم افتضاح هیچی نمیتونم بپوشم به خاطر چاقی

من هم قد توام با وزن ۷۳ همه چی ام میتونم بپوشم خیلی ام اندامم قشنگه زایمانم کردم تازه تو معلومه داری اغراق شده و غیر طبیعی در مورد وزنت حرف میزنی

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا