2777
2789
عنوان

نت نامحدود چیه❓️

361 بازدید | 16 پست

اگه میدونید لطفا بگید

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

من الان باهاش تو سایتم

نت نا محدود که مال همراه اول بهترینشه

یه بسته اینترنتی یک ماهه حدودا قیمتش ۳۰ تومن هستش

اینترنت شما از ساعت ۱ شب تا ساعت ۱۱ ظهر رایگانه

یعنی میتونید صبح زود بیدار شید یا اینکه همون شب استفاده کنید

و بشدت به صرفه اس بشدت کاهش میده هزینه های بسته اینترنت رو

چون شما فیلم سریال یا چیز پر حجمی بخوای دانلود کنی راحت از این استفاده میکنی و برای چت و ... در طول روز هم که اینترنت زیادی نمیخوای یه بسته کوچولو میگیری 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

من قبلا ماهی  ۵۰۰ هزار تومن ۵۰۰ هزارتومن خرج نتم بود

الان شده ماهی ۶۰ تومن

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان باهاش تو سایتمنت نا محدود که مال همراه اول بهترینشهیه بسته اینترنتی یک ماهه حدودا قیمتش ۳۰ ت ...

یعنی سقف مشخصی نداره و در یک ماه هرچقدر گیگ بخوایم میتونیم استفاده کنیم؟

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

یعنی سقف مشخصی نداره و در یک ماه هرچقدر گیگ بخوایم میتونیم استفاده کنیم؟

نداره

فقط بالای ۱۰۰ گیگ بره دانلودت یکوچولو سرعت نتت کمتر میشه

۱۰۰ گیگ خیلی زیاده فکر نکنم اینقدر اصلا خرج کنی ولی اگر کردی هم اصلا تفاوت سرعتش اونقدر نیست که بخوای حس کنی🤔

ندارهفقط بالای ۱۰۰ گیگ بره دانلودت یکوچولو سرعت نتت کمتر میشه۱۰۰ گیگ خیلی زیاده فکر نکنم اینقدر اصلا ...

من خیلی نت مصرف میکنم

الان با اینکه کلییی صرفه جویی کردم طی این سه روز بازم ۸ گیگ مصرف کردم

این نت نامحدود واسه دانلود فیلما خیلی خوبه

ممنونم از وقتی که گذاشتی❤️

ندارهفقط بالای ۱۰۰ گیگ بره دانلودت یکوچولو سرعت نتت کمتر میشه۱۰۰ گیگ خیلی زیاده فکر نکنم اینقدر اصلا ...

یادم رفت بپرسم برای خریدش چه کدی رو میزنی؟😅

یادم رفت بپرسم برای خریدش چه کدی رو میزنی؟😅

من از همراه من میگیرم

برنامش رو نصب کن

کدش رو بلد نیستم ولی بزنی گوگل میاره

کدش چنده

🟠 اگر خواستین با کارت پرداخت کنین:

✅️ ستاره یک مربع

پنج  ⬅️ اینترنت

یک   ⬅️ همراه اول

هفت ⬅️ ساعات مشخص

یک    ⬅️ نامحدود

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من از همراه من میگیرمبرنامش رو نصب کنکدش رو بلد نیستم ولی بزنی گوگل میاره

مرسی

🟠 اگر خواستین با کارت پرداخت کنین:✅️ ستاره یک مربعپنج ⬅️ اینترنتیک ⬅️ همراه اولهفت ⬅️ ساعات مشخص ...

متوجه نشدم، پنج  یک  هفت ... اینا چین؟

متوجه نشدم، پنج یک هفت ... اینا چین؟

کدش همون  ✅️ ستاره 1 مربع

آن ها ترتیب مراحل بودن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

کدش همون ✅️ ستاره 1 مربعآن ها ترتیب مراحل بودن.

فرق کارت و شارژ گوشی چیه؟

متوجه نشدم، پنج یک هفت ... اینا چین؟

عکس رو ببینین