2777
2789
عنوان

خیانت

382 بازدید | 12 پست

شوهر خواهرم با زن دوستش رابطه داشته و از اینستا بهش متن و فیلم عاشقانه میفرستاده خواهرم دیده و عکس گرفته

خواهرم شکایت کرده باهم تلفنی هم حرف میزدن 

امروز زنه دلت اکانت زده دادگاهشون یه ماه دیگه هست به نظرتون قاضی قبول میکنه عکس هارو؟ یا با فتا میشه پیج زنه رو برگردوند؟

مثلا قبولم بکنه چیزی نمیشه که قاضی اولا میگه برای اثبات هر تهمتی باید دوتا شاهد آقا بیاری 

ولی اینم بگم همینکه برن دادگاه میگه ببخشش زندگی کنین دوباره اشتی کنین هی میفرسته مشاوره هی میبره میاره تا اخرش اشتی میکنن تازه اگ ی درصدم نکنن میگ خانوم طلاق میخای درامد آقا nتومن هست میتونه درمان انقد مثلا بهت بده تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا قبولم بکنه چیزی نمیشه که قاضی اولا میگه برای اثبات هر تهمتی باید دوتا شاهد آقا بیاری ولی اینم ب ...

کلا ده نفر شاهد داریم

برا روابط نامشروع فعلا شکایت کرده خواهرم نه طلاق که اینجوری بگه

اینستا فیل تر شده مدرک حساب نمیشه 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

مثلا قبولم بکنه چیزی نمیشه که قاضی اولا میگه برای اثبات هر تهمتی باید دوتا شاهد آقا بیاری ولی اینم ب ...

حرف حساب زدی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

عزیزم از شبکه های اجتماعی مثل اینستا تلگرام واتساپ اینا نمیشه پرینت یا چیزی اثبات کرد

ولی فتا گفته بود دستور قضایی باشه درمیاریم اما الان بعد دلت زدنش رو نمیدونم🥲

ولی فتا گفته بود دستور قضایی باشه درمیاریم اما الان بعد دلت زدنش رو نمیدونم🥲

حالا مثلا گیرم اینا همش شد و رو شد بعدش میخواین چکار کنین مقصر شوهره اشغالشم هستش اگه شوهرش نخواسته بود اونم هیچ گوهی نمیخورد 

حالا مثلا گیرم اینا همش شد و رو شد بعدش میخواین چکار کنین مقصر شوهره اشغالشم هستش اگه شوهرش نخواسته ...

اره گلم خواهر منم بخاطر همین تلاش میکنه ابروی شوهرش بره و همه بدونن چه اشغالیه