2777
2789

سیستم ایمنی قوی یا ضعیف؟ احتمال سرطان هست؟ یاخدا من میترسم 

و میزان نرمال تیروئید چنده TSH

تو گوگل زدم بیشتر گیج شدم

💛

گلبول سفید بالا باشه یعنی یه عفونتی توی بدنت هست 

تیروئید تا ۴ نرماله بستگی ب رنج ازمایشگاه هم داره

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین ،بستگی داره رو چند بوده باشه ،اگه یکم از حد بیشتر باشه خوبم هست ولی اگ زیاد بیشتر باشه نه ،

در ضمن ربطی به سرطان هم نداره .

راجب تیروئید هم شرایط خاصی داره که باید در نظر بگیرید مثلا دوره لانه گزینی تیروئید بالامیره و...

( اگه قبلا اکی بوده پس این فه شاید مشکلی داشته و طبیعیه ) 

درکل اگه جواب آزمایشتونو گرفته باشین ،کنارش ستون سوم خودش محدوده طبیعی رو مشخص کرده براتون .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اره خیلی بالاس نمیدونم ترسیدم تیروئید هم 2.421 یعنی کم کاره یا پرکار

تیروئیدت نرماله ۱ تا ۴ نرماله نگران نباش 

Wbc یعنی عفونت التهاب همچین چیزی وقتی گلبول سفید بالا بزنه یعنی زیاد شدن که با التهاب و عفونت بجنگن

ببین ،بستگی داره رو چند بوده باشه ،اگه یکم از حد بیشتر باشه خوبم هست ولی اگ زیاد بیشتر باشه نه ،در ض ...

بله زده از محدوده طبیعی بالاتر

مرسی منم تو نت زدم نوشته بود بالا بودن بیش از حد گلبول سفید ممکنه برای مبارزه با انواع سرطان ها اینا باشه 

💛
وای مرسی عزیزم تو نت زده بود احتمال سرطان خون استرس گرفتممم

نه بابا نگران نباش برو دکتر ازمایشتو نشون بده خیالت راحت بشه

@masoomehh hسلام معصومه خوبی عذر میخوام تگت کردم میتونی راهنمایی کنی چون مرتبط با رشته ات هس گفتم ش ...

عزیزم باید ببینی چقد بالا رفته

احتمال زیاد عفونت باشه

در مورد تیروئیدم ببین هر ازمایشگاه شیوه سنجش و دستگاهش فرق داره اونجا خودشون ی بازه نرمال نوشتن از تو خود برگه ازمایشت چک کن اینو

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بله زده از محدوده طبیعی بالاترمرسی منم تو نت زدم نوشته بود بالا بودن بیش از حد گلبول سفید ممکنه برای ...

نه لزوما

تو نت همه چی و سرطان میزنه نترس

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

حدودا ۴۰۰ تا بالاتره

نگران کننده نیست

دور از جون تو سرطان یهو 2000تا بالا میره