2777
2789
عنوان

خودزني

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه خودم ناراحت نيستم بيشتر به خاطر دخترم    

عزیزم من وقتی از اتفاقات گذشته یاد میکنم حالم بد میشه و‌اینکارارو میکنم ببین دخترت چند سالشه؟

احساسمو کشتم......به خاطر آرامشم..
واقعا ني ني سايتم جاي دردل نيست با وجود ادماي مثل شما

تو برا درد دل نیومدی
دعوا داری
مشخصه با این روحیه تا تقی به توقی بخوره آمپر میچسبونی

روحیت خشنه
اول باید اینو ترمیم کنی

6سالش

ایشالا خدا نگهش داره براتون 

عزیزم به دخترت بگو‌چ کارایی اعصابتو‌خورد میکنه شاید نغهمه چون بچس ولی بهش بگو‌اگه مصلن به حرفم گوش بدی برات بستنی میخرم یا بعدظهر میریم فلان جا اولاش فقط اینجوری بعد ک عادت کرد دیگه رشوه ام نمیخواد

احساسمو کشتم......به خاطر آرامشم..

کاربر عزیز میتونین از مشاورین نی نی سایت در قسمت کلینیک سایت کمک بگیرید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام عزیزم وقتی دخترت اذیت میکنه عصبی میشی سعی کن خودتو کنترل کنی وبری دور یه کار دیگ وخودتو مشغول کنی ونفس عمیق بکشی وهروقت آروم شدی بشین وبادخترگلیت صحبت کن باهاش بازی کن باهاش وقت بگذرون تلوزیون ببین