زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کی گرفتی آخه من 600گرغتم خانمه گفت اونایی که ارزون ترن فیکن گفتم ببینم سرم کلاه نرفته باشه
همین چند روز پیش
سفید و سبزه جلدش ؟
کلا هم خارجی نوشته رو جلد و جعبه ؟
اتفاقا امشب یه تاپیک دیگه بحث آبرسان بود گفتن من گرون گرفتم ولی شما خیلی گرونتر گرفتید
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔
حالا شما میگید 400,خواهرم میگه 250گرفتم من که کلا موندم
بله اتفاقا یک کاربر گفت ۲۱۰ قیمت گرفته
من از جایی که گرفتم مطمئنم چون فقط اصل کار میکنه ولی خب قیمت رو هم زدم نت همون حدودا بود
برا شما زیادی گرفته
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
من گفتم خواهرم 250گرفته چرا شما گرون میگین گفت اونا نمونه های فیکشن منم با این که میدونستم لااقل صب ...
شاید برا خواهرتون فیک باشه چون زیر قیمت واقعی بوده
اما خب ۶۰۰ هم زیادیه دیگه
تو نت سرچ کنید قیمت نشونش بدید