2777
2789
عنوان

خانما و آقایون کمک

92 بازدید | 13 پست

بچه ها میخام یه پیج بزنم ولی نمیدونم عنوانش چی باشه مثلا ترفند خانه داری یا بلاگری یا که چی ترفند خانه داری اسونه هم اینکه خوبه ولی اونو دوستم گفت من میزارم حالا من موندم راجع چی باشه فعالیتم کمک میکنید؟؟؟هر ایده ای دارین بگین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا هیچی اصلا پیج نزدم

خانه داری و بلاگری طرفدار زیاد داره نداشته باشه هم فامیلا خودت استقبال میکنن

قصه زندگی من.  ریتم زندگی من.  خانواده شاد من.  خونه پوهخخخ و اقای..... 

زندگی با مرد (شغل همسرت.  وکیل.  دکتر.  حسابدار.  کارمند.  معلم.  دانشجو و......) 

خانه داری و بلاگری طرفدار زیاد داره نداشته باشه هم فامیلا خودت استقبال میکننقصه زندگی من. ریتم زندگ ...

اورین پیشنهادای شما خیلی بهتر بودن ولی من بدون چهره باید فعالیت کنم از بس اعتماد بنفس صفر شوهرمو فک و فامیلای خودمو شوهرمم باید بلاک کنم

اخه بخدا روزمرگی من خیلی خنده داره🤣...همش تو اینستام با شوهرم قهرم اعصاب ندارم یا در حال گریه کردنم ...

همین باعث میشه اصلاح کنی سبک زندگیت یه روز بری مثلا جاهای گردشی شهر نشون بدی 

مثلا بگو 3تا موزه یا کاخ یا فلان که انقدر میشه هزینشون

یه روز شیرینی کیک بپز

یه روز غذا

یه روز برو پارک

یه روز دسر بپز

یه روز خونه تمیز کن

یه روز سر بزن خونه مادر بزرگ یا مادرت یا مادر شوهرت

ی روز کتاب معرفی کن

خیلی سخت نگیر و خودت باش

انشاالله موفق باشی