2777
2789

توروخدا برایه اینکه بیماری خطرناکی نداشته باشم و از شرش دور باشم و حال روحیم خوب شه دعا کنید خیلی حالم بده😭😭😭براتون صلوات میفریستم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

در دستگاه خدا همه چیز معکوس عمل میکند و این سرالاسرار است 

صدقه دادن ظاهرا پول را کم میکند ولی درواقع معکوس عمل میکند و مارا از فقر نجات میدهد

امام معصوم علیه السلام میفرماید اگر فقیر شدی صدقه بده

خمس و زکات هم معکوس عمل کرده و ما را غنی تر می کند

دنبال قدرت ندویدن معکوس عمل میکند و او مثل سایه به دنبال تو میدود

فکر آباد کردن آخرت معکوس عمل میکند و دنیایمان را آباد میکند طبق آیه ی قران اگر تقوا پیشه کنید راه خروج از مشکلات برایتان قرار میدهیم و از جایی که گمان ندارید روزیتان میدهیم

وقتی به خودمان در راه خدا سخت بگیریم سختی های دنیا برایمان آسان میشود

معکوس کم خوردن سلامتی است 

وقتی یاد مرگ کنیم دلمان زنده و شاداب میشود

چشمهایمان را از حرام ببندیم بیشتر از بقیه میبینیم و میفهمیم 

با سکوت حکمت در دل زنده میشود

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج#  

حسبی الله ونعم الوکیل😘 اگه یه بار با موی خیس که بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن