2777
2789
عنوان

شوهرم وحشیانه حمله کرد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 41 پست

وا جنی شده

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشونممیزنتون چقدر میتونید ناپخته باشید دو

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
با چاقو میزدیش

شانس آوردیم مردا زن نشدن😐

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

مثل شوهر من چند وقته وحشیه 

چند روزه محلش نمیذارم بدتر وحشی شده 

امشب واسه خودش کباب درست کرد زهرمار کرد سیخ هاش رو گذاشته بود تو سینک منم نشستم اومد گفت چرا نشستی گفتم مگه وظیفه منه با همون سیخ ها زد تو دستم تمام دستم زخم شد 

حالم ازش بهم میخوره ولی نمیتونم طلاق بگیرم بخاطر بچم 

فقط هرشب براش آرزوی مرگ میکنم کاش خدا ببینه جواب ظلم هاش رو بده 

دست از لجبازی بردار رو مخشم راه نرو  به غلط کردنم نمیوفتی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

تو خودت انگار تنت میخاریده 

خجالت نمی‌کشی به شوهرت میگی گه میخوری

منم بجاش بودم بهت حمله میکردم تو اون شرایط 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بعد میگفتین منظورم از گ ه (گیاه هست) مثل خیار☹️

نه دیگه بعد از اون همه رفتار بدی که داشت باید میگفت: اتفاقا خود خودش منظورمه باخودتم بودم😂 

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

تو خودت انگار تنت میخاریده خجالت نمی‌کشی به شوهرت میگی گه میخوریمنم بجاش بودم بهت حمله میکردم تو اون ...

میتونی مودبانه تر نظرتو بنویسی تاثیرش بیشتره

عجب آدم نفهمی یکی مثل شوهر منه

تو به شوهرت فحش دادی که حمله کرده من حتی همون فحش هم ندادم که بگم بهونه دستش دادم

خسته شدم نمیدونم چرا خدا نمیبینه چرا راهی جلو پام نمیذاره