2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن من کردم برگشت هم پولم رفت هم وقتم

من یک بار سوم ابتدایی بودم انجام دادم فک بالام جلو بود و تا حد معقولی عقب رفت...دفعه ی بعد سوم راهنمایی انجام دادم برا مرتب شدن دندونام کِ اونم با موفقیت پیش رفت و زد و من چهار تا دندون عقل نهفته داشتم زیر لثه از زیر حسابی فشار آوردن و باز فک بالام کمی جلو اومده و دندونای پایینم ی کوچولو جا ب جا شدن...کِ هر چهارتا رو جراحی کردم خارج کردم...من مشکلم الان فکم هستش حتما باید انجام بدم چون تو زیبایی خیلی تاثیر داره

ارتودنسی ثابت انجام داده بودین؟

اگه بله بعدش متحرک میدن کِ بِ مرور زمانِ استفاده اش کم و کمتر میشه تا جایی کِ دیگه فک ثابت بشه...برا شما چرا برگشت آخه؟

بعد از اتمام ارتدوکسی پشت دندونا سیم( اسمشو نمی‌دونم) میزارن به مدت یکی دو سال که دائمی شه و برنگرده

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

بستگی داره به شکل دندونات از ۵۰ هست تا ۱۰۰ و بالاتر

منم میخوام امسال ارتودنسی کنم 

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
بستگی داره به شکل دندونات از ۵۰ هست تا ۱۰۰ و بالاترمنم میخوام امسال ارتودنسی کنم

دندونای بالام کلا ردیف و صافه فقط یکم فکم جلو

دندونای پایبنم همه ردیفه فقط دوتاش ی خیلی کوچولو رفتن عقب خیلی کم و رو دندونای دیگه نیست اصلا

همین و رفتم میگه ۶۰ ملیون باید ۴ تا دندونم بکشی

چون دکترش زن بود من زیاد دندان پزشک خوب زن ندیدم نمی خوام الکی دندونم و بدم دستش دنبال ی پزشک خوبم 

بعد از اتمام ارتدوکسی پشت دندونا سیم( اسمشو نمی‌دونم) میزارن به مدت یکی دو سال که دائمی شه و برنگرده

بله منم همینو گفتم بهش میگن پلاک متحرک ک اوایل میگن فقط موقع غذا خوردن در بیارید بعد رفته رفته زمان شو کم تر می کنن تا دیگه کلا دربیاری...تو این مرحله خیلی ها تنبلی می کنن چون ب ثابت عادت کردن و همین‌جاست کِ کل سیسِ دندان ب حالت سابق برمیگرده 

ب سلامتی تا حالا قبلش رفتی نشون بدی؟یا تاره میخوای بری؟

من فقط دندونام نامرتبه فکم مشکل نداره

به نظرم حالا گه فقط ضایعه فک داری خیلی هزینه بر نباشه برات من یه دکتر دیدم تو‌اینستا که سه تا مطب تو تهران داره میخواستم برم پیش اون رضایت ازش بالا بود

اره برام گذاشت اون سیم پشت دندونو ولی بازم برگشت

فقط اون پلاک متحرکو بهم نداده بود