2777
2789
عنوان

کسی با دخترم دوست نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 19 پست
مثلا چی بش گفتی

بهش اعتماد ب نفس دادم و فهموندم همیشه نیاز نیس یکی باشه ک باهاش بازی کنه و کنارش باشه خودش میتونه خودش و خوشحال کنه

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

باید غیر مستقیم اعتماد به نفسش بالا بره

مثلا با خانواده یا اشناهات حرف میزنی از دخترت تعریف کن وقتی که میشنوه

البته طوری که مثلا حواست نیست میشنوه

مثلا بگو خیلی مرتبه یا جذابه یا مهربونه یا همه دوسش دارن و.... 

و اینکه دوست پیدا کردن رو یادش بده

مثلا اول سلام بده بعد ازش تعریف کنه مثلا بگه تو چقد مهربونی و بعد اسمشو بپرسه و اسم خودشو بگه و بعدش بگه بیا با هم دوست بشیم

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم دیربفکرافتادیاولی هروزبهش بگو خوشگله وباهوش بهش بگو هرکاری میتونه خوب انجام بده هروز بهش تلقین ک ...

باور کن اینا رو همیشه میگم ولی انگار علاقه زیادی به دوست پیدا کردن داره و به یکی دونفر هم قانع نیست اصلا هم براش مهم نیست دوستش چه شکلیه یا چه تیپیه کلا ضعفش دوستی و حرف زدن با بقیه اس

%d9%85%db%8c%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%d9%85-%d8%b9%da%a9%d8%b3

عزیزدلم بهش اعتماد به نفس بده مثلا هر بار که موهاشو شونه میکنی لباساشو تنش میکنی باهاش حرف میزنی بهش یاداوری و کن بگو که چقدر خوشگله چقدر دختر مهربونیه از تواناهایی هاش براش تعریف کن بهش یاد بده چجوری با بقیه ارتباط برقرار کنه و مهم تر اینکه بهش بگو که مهم نیست دوستی داشته باشه یا نه تو تا همیشه بهترین دوستش باقی میمونی🥰

باور کن اینا رو همیشه میگم ولی انگار علاقه زیادی به دوست پیدا کردن داره و به یکی دونفر هم قانع نیست ...

عزیزم خب بد نیس که اجتماعیه دلش میخواد دایره دوستاش گسترده باشه لابد برونگراست

اما توباهاش حرف بزن بگو دوست کم ولی خوب داشته باشه نه باهمه 

ببین بهش یادبده همیشه باشاگرد زرنگارفیق بشه