2777
2789
عنوان

کسی با دخترم دوست نمیشه

635 بازدید | 19 پست

۶سالشه چیکار کنم اعتماد به نفسش زیاد شع دنبال بچه ها التماس دوستی نکنه خیلی نگرانشم که در آینده هم همینجوری بمونه 

%d9%85%db%8c%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%d9%85-%d8%b9%da%a9%d8%b3

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش اعتماد بنفس بده،ازش تعریف کن،بهش توجه کن،اینجور حس‌میکنه تکیه گاه داره،از طرفی بهش بگو که نیاز نیست حتما برای دوستی جلو بره،مثلا بگو با بغلدستیت مهربون باش یا باهم بازی کنن که مستقیما نگه که میخواد دوست شه.🦦

خواهر زاده من هم تو پارک ها همش دنبال بچه ها میدوید ک باهاش دوس شن و خیلیا نمیشدن اکثره بچه ها تنها و منزوی و دوس دارن تنها باشن خیلی بده

انقد من با خواهرزادم صحبت کردم ک الان خودش بازی میکنه و بقیه میان باهاش دوس شن

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

الهییییی ، تو همسایه یا فامیل یه دوست ثابت براش پیدا کن که از دوستی با بقیه بی نیاز بشه و زود زود ببرش تا باهم بازی کنن .

بعد هم بهش بگو که دنبال بقیه نیفته تا باهاش دوست بشن ، چیزای جینگول براش بخر تا بچه ها به هوای بازی با اون وسیله کارشون به دخترت بیفته ، با معلمش هم صحبت کن تا توی کلاس بیشتر بهش بها بده 

الهییییی ، تو همسایه یا فامیل یه دوست ثابت براش پیدا کن که از دوستی با بقیه بی نیاز بشه و زود زود بب ...

تو فامیل با یه نفر خیلی دوسته ولی باز تو مدرسه راه میفته زنگ تفریح دنیال این و اون 

%d9%85%db%8c%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%d9%85-%d8%b9%da%a9%d8%b3