2777
2789
عنوان

حق طلاق برای زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 63 پست
نه فقط شما خانومی که حتی به خودت زحمت نمیدی درست بخونی!!گفتم درصورتی که مشکل مالی و حمایت عاطفی داشت ...

چرا ناراحت میشی اینجا هم خانوم هست هم متاسفانه اقا سوال پرسیدم تیکه که ننداختم!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چرا ناراحت میشی اینجا هم خانوم هست هم متاسفانه اقا سوال پرسیدم تیکه که ننداختم!

لحن گفتنم اینطوریه برا همین نوشتم با مهربونی بخون...

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لحن گفتنم اینطوریه برا همین نوشتم با مهربونی بخون...

چرا گل؟ چی باعث شده خسته باشی از همه چیز؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب نباید خودمونو با اونا مقایسه بکنیم

پس خودمون رو با سوئیس و سوئد مقایسه کنیم ؟ اون یه کشور جهان سومه ما هم جهان سوم هستیم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

در حرف ممکنه خیلی چیزها قشنگ و خوب باشن ولی در عمل باید محک زده بشه.

نظر خودم رو بخوام بگم کلا "حقوق" و "وظایف" زن و مرد یکی بشه بهتره. یعنی مهریه و نفقه حذف بشه. زن هم همه حقوقی که مرد داره، داشته باشه.

حق تنصیف زمانی درسته که زن شاغل باشه و درامدش رو تو زندگی مشترک هزینه کنه.

زن های ما با سواد و فهمیده در حد زنای افغانستان نیستن ، لیاقتشون بیشتر از ایناست

بر هر ملتی حکومتی حکومت میکنه که لیاقتش رو دارن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چی بگم راست میگی همینجا کلی زن عقب افتاده میبینیم

شما توی همین تاپیک دقت بفرما من دارم توضیح میدم که خانمها مهریه شما هر مبلغ که باشه باز ضمانت اجراییِ 5 سکه بیشتر نداره شما حق طلاق رو از خودتون سلب میکنید به خاطر پنج سکه حاضرید این قانون ملغی بشه ، اکثریت مخالف هستن و آمار شرکت کنندگان در تاپیک هم بسیار کم . 

همین عدم شرکت نشانگر اینه که اکثریت زنان اجتماع ما نسبت به مسائلی که مربوط  به حقوق اجتماعیشون  هست  بی‌تفاوت هستن اون عده کمی که شرکت کردن هم اکثرا قدرت تجزیه و تحلیل مسئله رو ندارن . 

در حرف ممکنه خیلی چیزها قشنگ و خوب باشن ولی در عمل باید محک زده بشه.نظر خودم رو بخوام بگم کلا "حقوق" ...

حقوقی مثل مهریه و نفقه مادی هستن ولی حق طلاق به نوعی بردگی هست .  زن به اسارت مرد در میاد و تا مرد موافقت نکنه راهی برای رهایی از این اسارت نیست . این جنبه مسئله مورد بحث هست . 

خیلی از کسایی که حق طلاق ندارن هم براحتی با بخشیدن مهریه توافقی جدا میشن

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

خیلی از کسایی که حق طلاق ندارن هم براحتی با بخشیدن مهریه توافقی جدا میشن

همون هم به این سادگیها نیست . 

حقوقی مثل مهریه و نفقه مادی هستن ولی حق طلاق به نوعی بردگی هست . زن به اسارت مرد در میاد و تا مرد م ...

بله اما این اسارت کاملا تئوریه نه عملی

عملا هرزنی بخواد جدا بشه میشه 

من موافق گرفتن حق طلاق هستم اما قانونش نه 

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه