2777
2789
عنوان

حق طلاق برای زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 63 پست
قانون هیچ حد و حدودی برای مهریه تعیین نکرده .

خب میگم تعیین کنه حتمی هم باشه چه پولدار چه فقیر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پله پلهاز برابر کردن حقوق زنان و مردان توی محیط کار شروع کنیم

همه زنها با نابرابری حقوق زنان در محیط کار مواجه نیستن ولی همه با مهریه و حق طلاق درگیر هستن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد نامه ایران مثل عهد نامه ترکنمچای ننگینه اخه کجای دنیا این شکلیه

افغانستان از ما بدتره . اونجا پسر دختر رو از پدرش در قبال مبلغ زیادی میخره و زن حق طلاق نداره و مرد حق انجام هر کاری با زن داره ‌ دقیقا مثل یک برده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من موافق صد درصدی این نظریه نیستمچون جامعه سنتی ما انچنان پذیرای بانوان مطلقه نیست در بیشر مواقع خان ...

جامعه سنتی با تغییر قوانین عقایدش تلطیف میشه و اون دید بدی که روی زنهای جدا شده هست تغییر میکنه . 

خوب اون تفاهمو از کجا پیدا میکنن؟؟اگه انقدر عاقله که باید قبلش متوجه میشد با چه مردی داره زندگی میکن ...

زن اگر با شوهر چهارم به تفاهم نرسه با پنجمی حتما میرسه 😂

فکر می کنم هر خانم عاقلی که به برابری زن و مرد اعتقاد داره باید موافق باشه

متاسفانه پذیرش برتری مرد بر زن چنان در تمام شئونات اجتماعی ما ریشه دوانیده و در افکار زنان تنیده شده که اگر روزی مردها بخان برابری زن و مرد در اجتماع رو عملی کنن ما زنها اسلحه بدست گرفته و باهاشون خواهیم جنگید . 

جامعه سنتی با تغییر قوانین عقایدش تلطیف میشه و اون دید بدی که روی زنهای جدا شده هست تغییر میکنه .

درسته جامعه سنتی باید تغییر کنه 

ولی چطوری؟ 

خوب راجب این سوال هرکی دیدگاه متفاوتی داره نظرمن اینکه باید این مشکل از ریشه حل بشه ریشه ما برمیگرده به خانواده وفقتی مادر بین تو وبرادرت فرق میزاره میگه چون اون مرد هرکاری بخواد میتونه انجام بده 

یا اصلا تو جامعه خانومی که هنگام طلاق حضانت  فرزندش رو قبول نمیکنه جامعه انگ بی مهری زن زندگی نبودن به خانوم میزنن و اقارو یه مرد صبوری که عمرش رو به پای فرزندش ریخته ولی کسی از خانوم علت این کارو نمیپرسه 

جای دور نریم مادرمون و ازمن انتظا داره تو زندگی فقط ما تغییر کنیم ایا اقایون نباید تغییر کنند

وخیلی مثال های دیگه که باعث میشه خانم روحیه مستقل پذیریش رو تضعیف کنه و شکننده بشه وبه این باور برسه که بدون یک مرد نمیتونه زندگی کنه وابسته به همسرش میشه حتی در دوران مجردی خودش رو وابسته به پدرو برادرش میدونه 

وقتی این مشکلات حل بشه خانم اون پوسته حساس رو بشکنه  دیگه خانم نیازی به مهریه نداره هروقت تو زندگی احساس نارضایتی کرد میتونه طلاق بگیر خودش رو پایه خودش وایسه بدون اینکه دچار شکست بشه و فکرش پیش اینده نا معلومش باشه 

اخیار دارین همه رو مثل خودتون نبینین از این زنا هم هستن همینایی که میخوان چشم جاری و خاهر شوهرو کور ...

اگه انقدر زنی نادان ه که بخواد زندگی خودشو بخاطر چشم و هم‌چشمی تموم کنه بنظرم هرچی زودتر از زندگی اون مرد بره به نفع اون مرده!

اصولا خانم ها حتی کارد به استخونشونم میرسه ول نمیکنن برن، تو همین سایت و ببین، طرف خیانت کرده دست بزن داره معتاده دل خوشی از هم ندارن باهم معلشرت نمیکنن بعد که ازشون میپرسیم خب چرا موندی میگه کجا برم؟ کسی و ندارم حامی ندارم! بعد شما میگی تقی به توقی میرن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
درسته جامعه سنتی باید تغییر کنه ولی چطوری؟ خوب راجب این سوال هرکی دیدگاه متفاوتی داره نظرمن اینکه با ...

عزیزم اصل صحت من هم همین جمله آخر شما بود که این تاپیک رو زدم زن باید اسارت مرد به خاطر صیغه عقد دائم رو بشکنه و از چشمداشت به جزیی مهریه شوهر بگذره تا در خانه احساس استقلال داشته باشه به کمال برسه و فرزندانی مبارز و مبرز به اجتماع تحویل بده . باید یکی از علل عقب ماندگی کشوهای جهان سوم رو در انزوا نگاه داشتن زنان دانست . 

اگه انقدر زنی نادان ه که بخواد زندگی خودشو بخاطر چشم و هم‌چشمی تموم کنه بنظرم هرچی زودتر از زندگی او ...

خوب بازم همون شد با این فرض که زن توانایی مالی و پشتیبان هم داشته باشه.قطعا این کارو میکنه فقط میمونه حضانت بچه ها 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
خوب بازم همون شد با این فرض که زن توانایی مالی و پشتیبان هم داشته باشه.قطعا این کارو میکنه فقط میمون ...

با حق طلاق چطور توانایی مالی بهش میدن؟؟

این حرف شما خیلی بده، انگار میخوایید بگیید زنان عقل کافی ندارن که درست تصمیم بگیرن و بنابر این مثل یه بچه که باید حواسمون باشه دستش چاقو ندیم که دستشو نبره به زنم حق طلاق ندیم که بی جهت بلایی سر خودش نیاره!!

خانونی شما؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
با حق طلاق چطور توانایی مالی بهش میدن؟؟این حرف شما خیلی بده، انگار میخوایید بگیید زنان عقل کافی ندار ...

نه فقط شما خانومی که حتی به خودت زحمت نمیدی درست بخونی!!گفتم درصورتی که مشکل مالی و حمایت عاطفی داشته باشه از قبل!!!یعنی شاغل باشه ودرامدی برای زندگیش و خانواده ای که حمایتش کنن چه مالی چه عاطفی.همینطور که دوستمون گفتن خیلیا به خاطر همینا نمیتونن از یه شوهر نما که یه اخلاق انسانی نداره جدا بشن چون بعدش رو میبینن و میدونن ...

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)