یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم هر کی میاد ی جاش میلنگه تازه بمن میگن ایراد میگیری
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
من اصلا خواستگار ندارم که بخواد عیب و ایرادی داشته باشه
من یه دختر تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه
اصلا تعادل وجود نداره درعجبم برای من اینطوری میشه یا برای خیلیها مثل منن
خوبه این تاپیک زدی چون منم تا الان حرص میخوردم که فقط من کیس های اینجور دارم خداروشکر تنها نیستم 😂😑
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
منم هر کی میاد ی جاش میلنگه تازه بمن میگن ایراد میگیری
خیلی بده حرف دیگران
نه اینسری مامانم بنده خدا بغض کرد گفت چرا واسه تو اینطوری میشه اخه یکی هم دوست داشتم مریض شد رفتیم دکتر دکتر گفت بچه دار نمیشه اونم قید منو زد سر این موضوع فکر کنم قسمتم نیست ازدواج
وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
خیلی بده حرف دیگراننه اینسری مامانم بنده خدا بغض کرد گفت چرا واسه تو اینطوری میشه اخه یکی هم دوست دا ...
من مشکلم بابامه بهم میگه تو ایراد میگیری رو همه خواستگار هات بهش میگم پدر من من میرم میام من آشنا میشم منم که میفهمم طرف مناسب من نیست تو که همراه من نیستی متاسفانه خواستگار های من جلو خانوادهه بیست رفتار میکنن اما پیش من ی سری رفتار ها دارن که خانواده نمیببنن منم جواب رد میدم اصلا تصمیم گرفتم دیگ راه ندم کسی رو منم مثل خودتم
شانسه دیگه حس میکنم هیچ ارتباطی به هیچی نداره تجربه بهم نشون داده
چی بگم والا من که دیگ رها کردم تو هم رها کن