2777
2789
پسر اولش اوتیسمه بعد دوتا بچه دیگه هم اورده کاملا تقصیر خودشه . نباید به دنیا میاوردش مشکل مالیم ک د ...

خب حالا بچه آورده

چیکار کنه؟؟ میتونه برگرده به گذشته؟؟؟؟

چرا متوجه نمیشین نباید از یه مادر بپرسین چرا بچه آوردی

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

ناخواسته هم باشه ، دخترش سالم بوده . چرا پسرشو نداده ؟؟؟ خیلی در حق اون دختر ظلم کردهبچه میارن چه خو ...

ب کی‌ بده پسرش‌رو؟ 

ببین‌ من ی دونه بچه مریض‌دارم خیلییییی سخته خیلیییی سخت بخدا

گناه داره این طفلک‌ دوتا دیگه هم داره علاوه بر اون مریضه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش داستان زندگیش رو میخونیمیدونی آدما هر ادعایی کنن یه روز همون ماجرا برای خودشون پیش میاد تا واکنش ...

بله خوندم خودم هم مادرم . پوستم هم توی زندگی کنده شده پسرم ۱۳ سالشه تابحال دست روش بلند نکردم تابحال سرکوفتش نزدم تابحال تحقیرش نکردم 

مشکلات زندگی ما تقصیر بچه ها نیست حق نداریم آزارشون بدیم حق نداریم عذابشون بدیم . ایشون یه بچه ۳ ساله هم دارن اگر انقدر افسرده و داغون هستند که دخترشون ازشون فراریه و با مادرش کتک کاری میکنه اون بچه قراره بعدا چی رو تجربه کنه؟ 

ب کی‌ بده پسرش‌رو؟ ببین‌ من ی دونه بچه مریض‌دارم خیلییییی سخته خیلیییی سخت بخداگناه داره این طفلک‌ د ...

اخه دلیلی ک اوردن توی تاپیکای قبلی این بود ک درس نمیخونه ، از طرف دیگه هم میگن سالمه و هوشش بالاس توی تاپیکای قبلم میگفت سر اینکه میخواست بره عروسی کتکش زدم .

واقعا ایشون مادر هستن با این دلایلی ک اوردن؟

خب حالا بچه آوردهچیکار کنه؟؟ میتونه برگرده به گذشته؟؟؟؟چرا متوجه نمیشین نباید از یه مادر بپرسین چرا ...

اخه دلیلی ک اوردن توی تاپیکای قبلی این بود ک درس نمیخونه ، از طرف دیگه هم میگن سالمه و هوشش بالاس توی تاپیکای قبلم میگفت سر اینکه میخواست بره عروسی کتکش زدم .

واقعا ایشون مادر هستن با این دلایلی ک اوردن؟

قضاوت کار ما نیست

ولی دلم میسوزه واسه بچه هات

واسه دخترت بیشتر

ولی خپدت هیچ حسی ندارم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

چراتایپکای میزنی بهت توهین کنن؟ نکنه توهم سرکارمون گذاشتی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اخه دلیلی ک اوردن توی تاپیکای قبلی این بود ک درس نمیخونه ، از طرف دیگه هم میگن سالمه و هوشش بالاس تو ...

چون همه چیز رو توضیح نداده عزیزم

بخدا بچه ی اوتیسمی ادم رو ب جنون میکشونه

این خانم حال روحیش جهنمه نمیتونه رفتار بهشتی داشته باشه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

چون همه چیز رو توضیح نداده عزیزمبخدا بچه ی اوتیسمی ادم رو ب جنون میکشونهاین خانم حال روحیش جهنمه نمی ...

درک میکنم ولی نه دیگ در این حد

ببینید چطور با اون بچه رفتار کرده که پیش عمش براش بهتره تا مادرش.

تاپیک پربازدید شما رو یادمه پارسال دخترتون رفت اراک از پارسال تا الان داستانتون چی شد؟

از بعد امتحانات خرداد برگشته 

نمراتش بهتر شدا 

تجدید نشده 

قبول شده 

و زندگی پنج نفرمون آرومتر شده 

از لج و لج بازی افتاده

منم هرزگاهی باهاش میرم اراک و بر می گردیم