2821
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاید

37 بازدید | 4 پست

یکی رو خیلی دوسش دارم اونم همینطور و قصدمون هم ازدواجه. ولی یه مشکلی هست اونم اینکه من یکی از پاهام مشکل داره و حس میکنم شاید بخاطر پام بعدا پشیمون بشه درصورتی که خودش میدونه مشکلمو و هیج مشکلی نداره میگه من خودت رو دوست دارم برام مهم نیست چه مشکلی داری...

ولی بازم بعضی وقتا با خودم میگم ولش کنم شاید با یه دختر دیگه که مشکلی نداشته باشه ازدواج کنه براش بهتره و خوشحال تر میشه ولی از یه طرف هم خیلی دوسش دارمم 

میدونید چیه میترسم بعدا همه مردم اذیتش کنن که مرا با همچین دختری ازدواج کردی یا خانوادش راضی نشن..

خیلی حس بدی دارم نمیدونم چیکار کنم

از یه طرف هم میگم خب اون دوست داره و میگه مشکلی نیست اشکال نداره که مگه جرمه منم عاشق بشم و از یکی خوشم بیاد:(

هعی

اگه با خودشون درمیون گذاشتید و گفته مشگلی ندارم، کار نظر بیقیه نداشته باش. عزیزم شما لایق چیزهای خوب ...

اره خودش میدونه و میگه مشکلی نداره ولی خب بازم حس میکنم اگه با یکی دیگه ازدواج کنه خوشحال تر بشه:))

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه با خودشون درمیون گذاشتید و گفته مشگلی ندارم، کار نظر بیقیه نداشته باش. عزیزم شما لایق چیزهای خوب ...

اره خودش میدونه و میگه مشکلی نداره ولی خب حس میکنم اگه با کس دیگه‌ای ازدواج کنه خوشحال‌تر میشه:))

2825
2823
2791
2779
2792