2777
2789
عنوان

تا میتونید حافظ بخونید

182 بازدید | 17 پست

دوستان عزیزم

خانمای گل و دوست داشتنی سایت

تا میتونید از کتاب حافظ غافل نشید

برید توی ابیاتش غرق شید تکرارش کنید باهاش بخندید و اشک بریزید لذتشو ببرید و آرامش بگیرید

چقدر حس ناب و بی نظیری داره خوندن اشعار حافظ

بخونید و بخونید تا کم کم بشه قسمتی از وجودتون⁦❤️⁩

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حافظا نقش رخ یار، همانست که بود

تا ابد وعده ی دیدار، همانست که بود

گرچه این چرخ زمان چرخش چندی بنمود

لیک این مر کز پرگار، همانست که بود

رسم عاشق کشی و شیوه ی شهر آشوبی

حافظا بر سر بازار، همانست که بود

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪

حافظ دیوانه فالم روگرفت  یه غزل امدکه حالم روگرفت

مازیاران چشم یاری داشتیم  خودغلط بودانچه پنداشتیم...

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی - عشق داند که در این دایره سرگردانند

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

هان مشو نومید چون واقف نئی از سرغیبباشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور🌹

خوشگلم نئی نوشته نمیشه نه ای نوشته میشه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

عشقه😘

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

استارتر عزیز سلام،نظرتون درمورد فا ل حافظ چیه؟؟؟🌹💚

سلام دوستم

انقدر با حافظ زندگی میکنم گاهی حرف و درد دل میکنم باهاش

گاهی هم تفال میزنم ب دیوانش و الحق جوابهای کارسازی میده ک واسم عجیب و شیرینه

البته گاهی یعنی شاید سالی دوبار تفال میزنم ن همیشه

و راست میگه بهم حتما هم فاتحه میخونم واسش

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱