2777
2789

از بین نمیره فقط چون دائمی شده احس میکنید از بین رفته کافیه موقعیت حساسی پیش بیاد تا ببینید اون دونفر هنوز هم عاشق همن

بیشتر به مسئولیت تبدیل میشه( البته تو بعضیا نه)

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ازدواج مدفن عشق هست 

این جمله رو خیلییییی سال پیش خوندم و بنظرم جالب بود. 

اصلا ب محض ازدواج ، اون هیجان و عشق و شور ، میپره 

نمی‌دونم ، شاید چون خیالشون از داشتنه هم دیگه راحته و این خیلی بده ...

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر اینکه تا قبلش همو نداشتن فقط دوس داشتن بهم برسن همه ساعت پیش هم نبودن و ممکن بود هم رو از دست بدن ولی وقتی ازدواج میکنن دیگه ترسی از دست دادن هم ندارن چون عادت میکنن به وجود طرف ولی خب این اشتباهه 

چون هیجان قبل ازدواج یا اوایل ازدواج زیاده و وقتی وارد زندگی میشی و مسئولیت به عهدته یه کم تبش کم میشه،اما درک هم دیگه و دوست داشتن و هوای همو داشتن این عشق قشنگ میکنه و طرفین وفادار و متعهد میمونن.درغیر این صورت اگر اخلاقیات و احترام نباشه و طرفین بزرگ نشده باشن و علقل نباشن زندگی براشون کسل کننده میشه و ماجراهای بعدش