2777
2789
عنوان

به نظرتون رابطه ای که تموم شده

153 بازدید | 23 پست

رو میشه دوباره درستش کرد؟میشه یکاری کرد که اون فرد برگرده ؟

میدونم شاید به نظر خیلی مسخره باشه این حرفا🥲💔ولی واقعا دلم براش تنگ شده 

اون کسی بود که همه جوره از همه لحاظ حمایتم کرد مخصوصا زمانی که بابام بیمارستان بود

و میدونم دیگه هیچ کسیو مثل اون پیدا نمیکنم یه بار آشتی کردیم و برگشتیم ولی اخرین باری که بحث کردیم....💔

که هردو بارشم من مقصر اصلی بودم (جلوی اون اینو نگفتم ولی خب تقصیر من بود🙂😂)

بچه هاا تروخداااا من برای هرکی دعا میکنم براورده میشه (ولی برای خودم نه!)

به هرکیی که نیاز داشته باشه هرجور که بتونم کمک میکنمم

خواهش میکنمم یه بار لطف کنین و از ته دلتون برام دعا کنین شاید درست شد همچی و دل منم شاد شد💔و بهم بگین منم براتون دعا میکنم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع فکر میکنم دوست داره برو برش گردون رفتارتم درست کن از دستش ندع

اخه اون اخرین بار گفتش که از یه سری رفتارام خسته شده و دیگه نمیخاد حتی حرف بزنیم باهم 

بهم گفت دیگه نمیخاد تلاش الکی کنی  که چیزیو درست کنی

اخه اون اخرین بار گفتش که از یه سری رفتارام خسته شده و دیگه نمیخاد حتی حرف بزنیم باهم بهم گفت دیگه ن ...

بنظرم خیلی دلش شکسته اگ میتونی یکم براش تلاش کن اگع نخاست دیگع ولشکن 

نکنه میخای بیفته پاش

نه چ ربطی دارع

میگع طرف خیلی دوسم داشته تو همه شرایط کنارم بوده مقصر جدایی خودم بودم الان چرا نرع برش گردونه؟؟ وقتی پسرع همش کنارش بوده چرا نره دوبارع همع چیو درست کنه؟؟ 

چون پسره گفته دیگه نمیخام

چون دلش شکسته ما دخترا هم یکی باهامون بد کنه ما تحت هر شرایطی کنارش باشیم اون مقصر باشه بهش میگیم دیگه تمومع و برو پی کارت دیگ سراغم نیا ولی همش اون امید و داریم که برگرده رابطرو درست کنه و بگه دوسمون دارع و پشیمونه

الان این آقا پسرم شاید دنبال تلاش از دختر خانمه ک همه چی و درست کنه 

برای ادمی ک دوسش داره بجنگه اگه نشد ک نشد ولی حسرت نشع براش ک چرا براش کاری نکردم

چون دلش شکسته ما دخترا هم یکی باهامون بد کنه ما تحت هر شرایطی کنارش باشیم اون مقصر باشه بهش میگیم دی ...

الان برم بهش پیام بدم و بگم یه مشکلی برام پیش اومده کمکم کن قطعا جوابمو میده 

ولی پیامم در حد سلام یا احوال پرسی باشه اصلاااا سین نمیکنه