2777
2789

۷ماهه ازدواج کردم تواین۷ماه چیزی ندیدم ازش 

ولی گذشته خوبی نداشته بازن متاهل دوست میشده و....

الان خیلی میترسم خیلی دلم میخواد به خاطر این ترس جدابشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا نترس

خیانت چیه

شل کن راحت

بهش فک کن

زندگی رو لمس کن

ترساتو بریز دور

فوقش خیانت کنه

طلاق میگیری

ققط نترس

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

وای اینکه با زن متاهل دوست میشده یعنی خیانت اصلا براش چیز مهمی نیست

من بودم با این ادم اصلا وارد رابطه نمیشدم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بیخیال زندگیتو کن برای چیزایی که نشده تلخ نکن و عزاداری زودتر نکن هروقت پیش اومد ناراحتی نکن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

تو نی نی سایت نچرخ

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

منم همیشه همینم 

زندگی ب کام آدم تلخ میشه اه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اونا مال گذشته ش بوده تموم شده و رفته 

الان حتی دخترای مجرد رابطه دارن چه برسه به پسرا 

فقط باید یه جوری بهش بفهمونی که خیانت خط قرمزته و اگه کاری کنه به راحتی ازش میگذری و ابروشو میبری که بترسهه 

که اگر آدم خونواده داری باشه قطعا دست از این کاراش برداشته 

من خودم به شوهرم میگم اگه چیزی ازت ببینم آبروتو توی ایران میبرم اونم ابروش خیلی براش مهمه اصلا جرات نمیکنه به کسی نگاه کنه