2777
2789

من خودم موهام بلوند و ابرو و مژه هامم بلوند رنگ نکردم تاحالا بلوند ک نه طلایی بعد چشمام تیله ای یعنی با توجه ب رنگ و آب وهوا رنگ چشمام تغییر میکنه در حالت عادی سبز مایل ب عسلی هست 

ولی شایان ( کراشم توی تاپیک هام گفتم درموردش ) 

یبار گفت تایپ مورد علاقه اش دختر چشم ابرو مشکی هست با موی مشکی ! 

نمیگم بده ها اصلاااا بد نیست خیلی هم زیباست ولی از اون موقع رفت تو مخم خیلیا رو هم دیدم ک چشم ابرو مشکی و جذابن . بعد دیم سفید بور زیاد شده الا چشم ابرو مشکی جذابیت بیشتری داره

دلم میخاد رنگ کنم مشکی کنم مژه و ابرو و موهام رو .و اینک بله مژه رو میشه رنگ کرد !

رنگ موهام اینجوریه وقتی نور میخوره بهش : ب خدا پز نمیدم فقط میخام بدونم کدوم جذاب تره . لطفا نگید تر دو خوبه یا بگین گور بابای مرد ها و 

... ربطی نداره خودم الا حس بد میگیرم از رنگش خیلیا میگن نکن و حیفه و ... ولی خب !

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

نکن 🌝

حیفه

هر چیزی طبیعیش قشنگ تره

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اخر نفهمیدیم این مردا چی میخوان

من خودم چشم ابرو مشکیم،کراش سابقم ی جا گفته بود دختر چش رنگی و بور خوبه

دیگه ولش کردم و الان طبق سلیقه خودم پیش میرم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
مژه بلوند و چشم تیله ای دیگه چه صیغه ای هس

توضیح دادم چشم تیله چیه 

یعنی با توجه به رنگ اطراف ث آب و هوا رنگ چشم تغییر میکنه 

مژه بلوند و طلایی بزن توی نت برات میاره

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

نکن 🌝حیفههر چیزی طبیعیش قشنگ تره

حس میکنم مشکی بهتره آخه اونم گفت مشکی دوست داره 

حیفه بابا نکن

نمیدونم خودمم 

یک عدد چشم ابرو مشکی خالص هستم

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

ما اخر نفهمیدیم این مردا چی میخوانمن خودم چشم ابرو مشکیم،کراش سابقم ی جا گفته بود دختر چش رنگی و بور ...

خیلی جذابه چشم ابرو مشکی ! بور اصن خوشم نمیاد متاسفانه بور هستم

حس میکنم مشکی بهتره آخه اونم گفت مشکی دوست داره

نکن 

پشیمون میشی

گور پدر کراش

الان همه دنبال اینن بلوند باشن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

رنگ موهاتم خیلی قشنگه

رنگ نکن حیفه این رنگی نمیتونن در بیارن ارایشگرای حرفه ای،بعد تو میخوای بری ی رنگ دیگ کنی؟

درسته تایپش چش ابرو مشکیه،اما خب انتخاب نهاییش دختریه ک خودشو دوست داره و ب خودش احترام میزاره

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه