2777
2789
عنوان

بیاید توروخدا حالم خیلی بده

163 بازدید | 22 پست

سلام خانما کسی تجربه استفاده از تراپیست رو داره؟من یه مدت بعد زایمانم حالم خیلی بد بود مراجعه کردم مغز و اعصاب دارو داد بهتر بودم بعد یک سال و خورده قطع کردش اما الان بازم حالم بده الان یه مدل دیگس دوست دارم بشینم گریه کنم یاد گذشته میفتم یاد الآنم ک هیچ دوست صمیمی پایداری نداشتم دلم میخواست دختر شادی بودم ولی نبودم جدیدا حتی حسم به همسرمم کمتر شده دو هفته ایناس به خاطر بچه نتونستیم رابطه داشته باشیم حس میکنم ریخته به هم .نگهداری از بچه همش به عهده خودمه همسرم شب دیر میاد وقتیم میاد پای گوشی و تلویزیونه بچه هم یکم لجبازی می‌کنه عصبانی میشه ترجیح میدم با خودم باشه 

دوست داشتم بمیرم چون احساس پوچی شدید دارم ولی به خاطر بچم نفس میکشم چون می‌دونم هیچکسی نمیتونه جای منو براش بگیره

تراپیست خوب ک آنلاین هم کار کنه لطفا معرفی کنید دارم داغون میشم من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم حالم خیلی بده اشوبم استرس دارم بی حالم دنبال روانپزشک خوبم

الهی عزیزم بیا بغلم گریه کنیم .انقد امروز گریه کردم نا ندارم نگاه بچم میکنم خوابیده میگم مامانت بمیره دلم براش می‌ره امروز نتونستم جلو خودمو بگیرم جلوش گریه کردم اونم هق هق کرد بعد بهم میگه مامان من تورو خیلی دوست دارم قربونت برم      

ای جاان سعی کن هر روز گلاب بخوری و دمنوشهای گرم مصرف کنی . اسفند دود کن و دودش و بکش تو بینیت موزیک ...

تلویزیونو به خاطر بچه زیاد روشن نمیکنم ینی واقعا اونم تاثیر داره؟

بهترین روانپزشک شهرتون و سرچ کن برو پیشش احتمال زیاد برات اسنترا تجویز میکنه تا مودت عوض شه . حتما ب ...

آسنترا تجویز کرده قبلا هم یک سال و خورده خوردم بعد قطعش دوباره حالم بد شد در طول مصرف عالیه فقط ارگاسم رو سخت میکنه