2777
2789
عنوان

بیاید توروخدا حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 22 پست
تلویزیونو به خاطر بچه زیاد روشن نمیکنم ینی واقعا اونم تاثیر داره؟

آره عزیزم سکوت بیشتر باعث فکر و خیال و احساس تنهایی میشه . من وقتی تلوزیونم روشن نیست حالم بد میشه واقعا 

میرم تو خودم و دپرس میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین روانپزشک شهرتون و سرچ کن برو پیشش احتمال زیاد برات اسنترا تجویز میکنه تا مودت عوض شه . حتما ب ...

از امروز شروع میکنم خوردن چون واقعا نشد نتونستم خودم کنار بیام حتی رفتیم مسافرت بیرون ولی فرقی نکردم

از امروز شروع میکنم خوردن چون واقعا نشد نتونستم خودم کنار بیام حتی رفتیم مسافرت بیرون ولی فرقی نکردم

من میرم مسافرت کلی روحیه میگیرم ... پس حتما باید دارو رو بخوری گلم . اصلا هم نگران نباش الان اکثرا با دارو سر پان دیدم که میگم !

تلوزیون هم کانال ایران نباشه و اخبار که بشددت سمی یه 

کانالای ماهواره و موزیک بزار بمونه 

صمیمیت خودت ایجاد میکنی دعوتش کن بیاد پیشت،قرار بذارید برای بیرون من با وجود دوقلوهام اینکارا میکردم

اتفاقا دعوت میکنیم ولی بعدش با یه دوست دیگه هم بودنی حس میکنم دوتایی بیشتر خوشن تا با من البته میگم به حال خودمم ربط داره دپرس میشم

من میرم مسافرت کلی روحیه میگیرم ... پس حتما باید دارو رو بخوری گلم . اصلا هم نگران نباش الان اکثرا ب ...

تو خود مسافرت خوش میگذره ولی مثلا با خونواده رفتنی اینطوره با دوستا ک میریم مسافرت اون حس خوب رو نمیگیرم البته بعد مسافرت دوباره حالم برمیگرده