2821
2789
عنوان

زایمااااان

881 بازدید | 111 پست

من طبیعی هستم وبه شدت میترسم ونگرانم حالامیخوام بدونم کسی هس ازآمپول بی حسی ک توسرم میزنن استفاده کرده باشه یااون ماسک که میگن دردروکاهش میده واصلااثرداشته یانه؟

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

همتون همین نگرانی رو دارین. باز من نگران اینم که خیلی خوش زا باشم و توی راه بیمارستان تو ماشین بزام. من فقط نگران این موضوعم. برای همین از جام تکون نمیخورم هیچ فعالیتی نمیکنم میترسم یهو زودی زایمان کنم.  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم خیلییییی میترسمممم..اما بستگی داره چ بیمارستانی زایمان کنی.تو بیمارستانای دولتی بی حسیو ماسکو نم ...

نه یه بیمارستان هست نیمه خصوصیه میگن خوبه فقط میخوام بدونم کسی تجربه داشته بیادبگه آخه خاطره بعضیاروخوندم خیلی تلخ وبدبود

همتون همین نگرانی رو دارین. باز من نگران اینم که خیلی خوش زا باشم و توی راه بیمارستان تو ماشین بزام. ...

نه عزیزم نگران نباش باچیزایی ک من شنیدم میگن مرگ روجلوچشاشون دیدن وای من ک خیلی ناامیدشدم یه موقع نمیرم بچمونبینم

نه یه بیمارستان هست نیمه خصوصیه میگن خوبه فقط میخوام بدونم کسی تجربه داشته بیادبگه آخه خاطره بعضیارو ...

خاطره های زایمان طبیعی ک همشون بده..چرا سز نمیکنی؟

به یاد پارسال دوران بارداریم💖
خاطره های زایمان طبیعی ک همشون بده..چرا سز نمیکنی؟

سزقبول نمیکنن بادکترم صحبت کردم الان طبیعی اجباریه مگه دلیل داشته باشی واس سزارین

دوستم طبیعی زایمان کرده چن روز پیش دیدمش گفت مرگو جلوی چشات میبینی..خیلی تعریفای بدی کرد جوری ک منم از الان استرس گرفتم و دعا میکنم ک سزارین شم

من تجربه دوتا زایمان طبیعی دارم،زایمان اولم خیلی خیلی سخت بود و ماسک بی حسی استفاده کردم وحشتناک بود دردم و کم نکرد هیچ حالم بدتر شد بنظرم استفاده نکنین اصلا،

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
همتون همین نگرانی رو دارین. باز من نگران اینم که خیلی خوش زا باشم و توی راه بیمارستان تو ماشین بزام. ...

دو هفته آخر تنبلی نکنی خانومی چون زایمانت سخت میشه ها 

دلم یه تیکر واقعی میخاد   میخوام مامان یه دختر نازو خوشکل بشم 
سزقبول نمیکنن بادکترم صحبت کردم الان طبیعی اجباریه مگه دلیل داشته باشی واس سزارین

عاره دکتر منم همینو گفت...البته پول بهشون بدی سز میکنن ولی چ فایده...من ک خیلی میترسممم

من تجربه دوتا زایمان طبیعی دارم،زایمان اولم خیلی خیلی سخت بود و ماسک بی حسی استفاده کردم وحشتناک بود ...

خب آمپول چی؟من ازیکی پرسیدم میگفت آمپول یه حالت خواب آلودگی داره ک میگفت فقط موقع زورزدن دکترگفته زوربزن تابچه بیادوگرنه هیچی حس نکرده میگفت دردروکاهش داده حتی بخیه هاشونفهمیده

آناناس میگن تأثیر داره در روند آسون زایمان کردن. شبی که فکر میکنی دیگه وقتشه آناناس تازه (نه کمپوت) بخور آماده میشی.

من ماه 4 توی یه هفته 2 تا آناناس خوردم (فکر میکردم چیز خوبیه) بعد یهو احساس کردم حرکات بچه رفته پایین و وقتی میرم دستشویی توی واژنم احساسِ پ‏ُری دارم. دیگه رفتم دکتر و احساسمو بهش گفتم اونم سونو واژینال کرد و دید دهانه رحمم نرم و کوتاه شده و یه دو میلی هم باز شده بود خیلی کوتاه بود 28 میلی شده بود. برای سرکلاژ هم دیر بودم و اینکه چون دهانه رحمم داشت باز میشد گفت کلا دیگه سرکلاژ خطرناکه کیسه آب پاره میشه. خلاصه با استراحت مطلق کشوندم تا اینجا.

بعد که سرچ کردم دیدم احتمالا کارِ اون آناناسه بوده. انگلیسی سرچ کن خارجیا خیلیاشون وقتی دردشون شروع میشه توی خونه آناناس میخورن میرن بیمارستان سریع تر زایمان میکنن.