2777
2789
عنوان

شوهر هییییز

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست بودیم 😭اینجوری نبود زیادم نمیتونستیم تو شهر بچرخیم ک بفهمم چ عنیه

خیلی بد دوست باشی و جدا بشی 

تاسال ها سرکوفت خودت خواستی خودت کردی 

خودت پیدا کردی میزنی 

ازدواج دوستی‌همینش بده برا طلاق 

خاک تو سر اشغالشون کنم

یه زنه هست کنار مغازه شوهرم مغازه داره همش هر و کر میکنن باهم اعصابمم دیشب ریخت بهم زنگ زده شوهرم همش زنگ میزنع شوهرم بهش میگه جانم بعد من زنگ میزنم با طلب میگه چیکار داری زود بگو

دیشبم باهاش هر هر راه انداخته بود دیگه به روش آوردم گفتم براچی اینجوری می‌کنی اونم هیچی نگفت جاشو برداشت رفت تو اتاق خوابید 

خاک تو سر اشغالشون کنمیه زنه هست کنار مغازه شوهرم مغازه داره همش هر و کر میکنن باهم اعصابمم دیشب ریخ ...

خیلی رو میدیدبه این شوهرت

اصلن برای چی باید شماره هموداشته باشن؟مگه خواهرسه یادخترعموسه کیشه که شمارشو داره

چه غلطا

کنار نمیام من خیلی حساسم همش باعث جنگ اعصابه .مسافرتم زهرم شد

خوب فقط خواهر خودتو عذاب میدی 

جدا شدن هم راهکار نیست 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خیلی رو میدیدبه این شوهرتاصلن برای چی باید شماره هموداشته باشن؟مگه خواهرسه یادخترعموسه کیشه که شمارش ...

این زنه وام خانگی گذاشته شوهرمم عضوه برا همون شماره همو دارن 

نمی‌دونم چکارش کنم

میخواستم پیام بده به زنه که دیگه زنگ نزنه مامانم میگه اینجوری بدتر میشه

خاک تو سر اشغالشون کنمیه زنه هست کنار مغازه شوهرم مغازه داره همش هر و کر میکنن باهم اعصابمم دیشب ریخ ...

الهی عزیزم ....خدا لعنت کنه مردای هیز من ک خط قرمزمه ولی دقیقا همین عن نصیبم شد

ببین همشون همینطورن

من ک همسرم خیلی سر به زیر و با حیاس نگاه میکنه

منم اولش حرص میخوردم ولی کم کم بیخیال شدم

رو اعتماد بنفس و عزت نفست کار کن

دنبال نگاهش نباش، حواستو کلا پرت کن

یجوری ک خیلی برات مهم نیست

سعی کن زندگی شادی درست کنی

عمل نکن، سعی کن به پوست و موت برسی، روتین پوست و مو داشته باش، آرایش ملایم و خوب بکن، لباسای قشنگ بپوش،

فک نکن فقط عمل کردن بهت زیبایی میده

به خودت اهمیت بده

اگه خیلی اذیتی باهاش اروم صحبت کن بگو دوست ندارم وقتی من کنارتم ب خانمای دیگه نگاه میکنی......

پرخاشگری نکن، اگه آروم بگی اوکی میشه