2777
2789
عنوان

شوهر هییییز

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 59 پست

همسرتون از لحاظ جنسی غریزه بالا داره و خودشو نمتونه کنترل کنه حریص هست مثلا هر چی میوه بخوره بازم طلب هست نگاه بر دیگران عادت کرده شما هر چه بهش بگی بازم تکرار میکنه چون اراده نداره مثل جلو تلویزیون بشینه نگاه کنه و کانل های گونا گون ببینه به هیچ نتیجه نمیرسه باز میگره همون کانل اولی اینجور شخص ها کم نیستن فکر میکنن تخم مرغی که خونه میل میکنن با تخم مرغ که بیرون از محیط خونه هست فرق داره  یا سیر نمیشه تو حریم خصوصی یا تشنه هست فقط زمان میبره که بفهمه هیچ چیز بهتره از تخم مرغ خونه نیست  اگه به جای باریک کشیده شد حتما پیش مشاوره ببرش تا بهش بفهمونه همجا آسمون ی رنگ هست  خیلی معذرت میخوام که بیان کردم انشاالله که خدا عقل و شعوری بده به اینجور شخصیت ها 

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم ....خدا لعنت کنه مردای هیز من ک خط قرمزمه ولی دقیقا همین عن نصیبم شد

خدا بزنتشون الهی

من که پسرخالمه خاک بر سر انقدرررر خودشو خوب و آقا نشون میداد

بعد که عقد کردیمم خوب بود

سر خونمون اومدیم یکم نگاهش هرز می‌پرید

بچم که به دنیا اومد یه لجن کثافت شد که دایم چشمش دنبال زنای دیگس

همسرتون از لحاظ جنسی غریزه بالا داره و خودشو نمتونه کنترل کنه حریص هست مثلا هر چی میوه بخوره بازم طل ...

مرسی از وقتی ک گذاشتی .حتما میرم مشاور .خدا لعنتش کنه دیگه واقعا دارم ازش زده میشم بره پی لیاقتش

این زنه وام خانگی گذاشته شوهرمم عضوه برا همون شماره همو دارن نمی‌دونم چکارش کنممیخواستم پیام بده به ...

وام خانگی گذاشته خب گذاشته باشه ببین شماره خودتوبهش بده بگه ازین به بعد به خانومم زنگ بزن کارداشتی

اینجوریه میگی آخرش اینا تورختخابن نگی نگفتی

جلوشوبگیر اصلن خودت زنگ بزن بگو ازین به بعدکارداشتین به خودم تماس بگیرین لطفن.....باشوهرتم اتمام حجت کن

اتفاقن سکوت پررو ترشون می‌کنه

توزمینه این چیزا بایدخودت بزنی به بی شرف گری

وگرنه زندگیت ازچنگت درمیارن

وام خانگی گذاشته خب گذاشته باشه ببین شماره خودتوبهش بده بگه ازین به بعد به خانومم زنگ بزن کارداشتیای ...

نمی‌دونم چیکار کنم

منم با خودم فکر کردم پیام بدم به زنه که به خودم زنگ بزنه ولی مامانم میگه شوهرم اینجوری لج می‌کنه بدتر می‌کنه

آخه شوهرم یه بچه بی عقل و لجباز و قده

همین یک ماه پیش با من و مامانش قهر کرد تنهایی رفت شمال هیچی به هیچ کس نگفت 

ببین همشون همینطورنمن ک همسرم خیلی سر به زیر و با حیاس نگاه میکنهمنم اولش حرص میخوردم ولی کم کم بیخی ...

چقد حرفات قشنگ بود عزیزم مرسی ک وقت گذاشتی .سعی میکنم حساسیتم کم کنم ببینم چی میشه

خدا یه راه خوب جلومون بزاره ک از شرشون راحت شیم

هعی

من که فکر میکنم خدا هم هیچ کمکی نمیکنه

دلم داره میترکه

قلبم تیر می‌کشه

فقط هرررر بدی در حقم می‌کنه از خدا خواستم بعد از من با یه زنی ازدواج کنه عین خودش و خدا یه دختر بهش بده هرکار با من کرد سر دخترش بیاد

حسی بهش ندارم دیگه .دلم میخواد ازش جدا بشم ولی خب نمیشه .امیدوارم خدا حقشو بزاره کف دستش .امیدوارم ک ...

عزیزم‌مرد یازن هیز فرقی نمیکنه نمیشه کاریش کرد چارشون نابینایی هستش این هیزی توی وجودشونه ذاتشون اینجوری هستش