2777
2789
عنوان

کیا تهرانن

161 بازدید | 20 پست

یه جای مناسب برای قرار اول بگید مخصوص ادمای خجالتی 🥲کافه و رستوران نباشه زیاد یخم باز نشده بخوام چیزی بخورم .کجا خوبه که حرف کم نیارم

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پارک برو

سلام دوستان من تهران هستم کوفته نیمه آماده برای مهمانی ها درست میکنم فقط‌کافیه رب سرخ کنید آب بریزید داخلش و‌برای نیم ساعت کوفته قلقلی نیمه آماده رو داخلش بزارید تا بپزه

۰۹۱۰۴۳۲۴۸۸۳

کتلت

لازانیا

اسنک

الویه

دونر

فینگر

کشک بادمجان

انواع دلمه کلم بادمجان فلفل‌گوجه ...

۰۹۱۰۴۳۲۴۸۸۳

سبزی خشک و سبزی قورمه و انواع دلمه نیمه آماده هم درست میکنم حتی تعداد بالا

ترشی‌گل‌کلم

ترشی‌لوبیا

ترشی‌آب گوجه

شور

ترشی‌بادمجان و

انواع ترشی‌و‌شور

برای مهمونی ها و تشریفات هم همه مدل غذای ایرانی و فرنگی ودسر (تهران و کرج

تو ماشین

از شهر دور میاد با وسایل نقلیه عمومی 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
کافه واقعا بهتر حتی اگه چیزی نخوری. یه قهوه سفارش بده نخور اصن

خب اخه چی بگم بهش ؟ بعد چون راهمون دوره کافه زیاد جالب نبست .میخوایم چند ساعت کنار هم باشیم .

برید پارک ملت قدم بزنید

پارک طبیعت چی ؟ پارک ملت الاچیق داره ؟

سخت نگیر کافه بهترین جاعه برای قرار اول😂

از راه دور داره میاد سیزده ساعت تو قطاره کافه فقط یه ساعت فوقش بشه نشست