2777
2789

یه مشکل پر استرس داشتم ک هنوزم برطرف نشده . دیشب سر همین موضوع خیلی حالت تهوع شدید گرفتم تا الان😑 چیکار کنم معدم بهتر بشه خیلی دلشوره استرس دارم دست خودمم نیس😑

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

کشک بزار دهنت

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

قرص عصب معده بخور برای معده ات ،گلاب و بیدمشک ،بهارنارنج گل گاوزبان ،اسطوخودوس بابونه اینا همش آرامش بخش هر کدومو داری بخور 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کشک چون ترشه برای معده عصبی خوب نیس بنظرم

کشک شوره 

کشک های ما ک شوره

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
قرص عصب معده بخور برای معده ات ،گلاب و بیدمشک ،بهارنارنج گل گاوزبان ،اسطوخودوس بابونه اینا همش آرامش ...

قرص عصب معده چیه ؟ 

الان فقط گلاب دارم . 

اسمش یادم نیست قبلا میخوردم ،از داروخانه بپرس بهت میگه و بگیر 

گلاب خوبه فعلا ولی کلا من اسطوخودوس رو با اینکه طعمش یکم تلخ هست رو بهت پیشنهاد میدم بگیر دم کن با نبات بخور هرشب قبل از خواب عالیه برای استرس و اعصاب 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

اسمش یادم نیست قبلا میخوردم ،از داروخانه بپرس بهت میگه و بگیر گلاب خوبه فعلا ولی کلا من اسطوخودوس رو ...

ممنون . الان همین امروزم تموم بشه انشالله احتمالا  مشکل حل میشه . یکم گلاب خوردم . گل گاوزبونم تا دیترتر بلند شم دم میکنم . ممنون

اسمش یادم نیست قبلا میخوردم ،از داروخانه بپرس بهت میگه و بگیر گلاب خوبه فعلا ولی کلا من اسطوخودوس رو ...

قرصشو شما تستفاده کردی؟ خوب بود؟

ممنون . الان همین امروزم تموم بشه انشالله احتمالا مشکل حل میشه . یکم گلاب خوردم . گل گاوزبونم تا دی ...

گل گاوزبان هم خیلی خوبه ،حاجت روا باشی

قرصشو شما تستفاده کردی؟ خوب بود؟

بله عزیزم من معده درد سوزش سر دل و حالت تهوع عصبی داشتم خوب بود معده رو آروم میکنه 

عزیزم بالا بهت گفتم اسمش یادم نیست بذار تو داروها میگردم اگه داشتم برات عکسشو میفرستم

عزیزم بالا بهت گفتم اسمش یادم نیست بذار تو داروها میگردم اگه داشتم برات عکسشو میفرستم

باشه ممنونم بابت راهنماییت🙏🌹🌹🌹