2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویروسه

بعدشم بی اشتها میشن 

شربت دمیترون بده اگه داری ،بعدم ببر دکتر ،امپول مینویسه 

بچه ها ی من و خواهرزاده م دو سه شب پیش یهو اینجوری شدن .پشت سر هم بالا میاوردن.دکتر فکر کرد مسموم شدن 

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

دکتر بردیش عزیزم؟ 

اگه نبردی ببر یه امپول صد تهوع بهش میزنن زود خوب میشه 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
دکتر بردیش عزیزم؟ اگه نبردی ببر یه امپول صد تهوع بهش میزنن زود خوب میشه

نه ساعت دو شب بعد اینجور شد منم تنها بودم کجا میبردم میترسیدم شربت هم نداشتم حالت تهوع

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔

از دیشب چیو بالا میاره؟ حتما هی بهش یه چیزی میدی بخوره که بالا میاره 

وقتی بچه استفراغ میکنه تا یک ساعت نباید هیچی بهش بدی چون معدش تحریک شده هی بالا میاره 

بعد یک ساعت هم آروم اروم یه چیز سفت مثل یه تیکه کوچیک نون و پنیر باید بهش بدی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
از دیشب چیو بالا میاره؟ حتما هی بهش یه چیزی میدی بخوره که بالا میاره وقتی بچه استفراغ میکنه تا یک سا ...

اصلا هیچی ندادم که همینجور عوق میزنه مثل آب بالا میاره 

اصلا هیچی ندادم که همینجور عوق میزنه مثل آب بالا میاره

ببرش درمانگاه یه سرم نیزنن خوب میشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
از دیشب چیو بالا میاره؟ حتما هی بهش یه چیزی میدی بخوره که بالا میاره وقتی بچه استفراغ میکنه تا یک سا ...

ساعت دو شب از خواب بیدار شد خیلی بالا اآورد دوبارع خوابید و چندبار تکرار کرد هنوز تب نداره حدس منم اینه که ویروسه