2777
2789
عنوان

چرا زود گریم میگیره😭

206 بازدید | 21 پست

چرا وقتی دارم حرف میزنم یهو میزنم زیر گریه؟اصلا از این اخلاقم خوشم نمیاد به اطرافیانم هم سرایت کرده این اخلاقم بنظرتون چجوری میتونم خودمو درمان کنم؟دلم میخواد اصلا اشکم در نیاد کامل حرفمو بزنم و از خودم دفاع کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نزدیک پریودمه همین مدلیم پیش مامانم تا میخواد گریم بگیره چنان ضدحال میزنه و دلداریم نمیده ترجیح میدم تو تنهایی گریه کنم ... 

گریه خوبه ادم تخلیه میشه... 

بغض نکن 

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

یعنی روانم ضعیف شده؟

آره عزیزم . یه کاری کن خوشحال شدی حالت خوب بشه . موزیک شاد گوش کن . کتاب باحال بخون . یه قهوه چایی نسکافه هر چی که حالتو خوب می‌کنه خودتو دعوت بکن و نوش جان کن . همه ما مشکل داریم ولی اینجوری با خودمون کنار می یاییم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

منم همین مدلیم قبلا خیلیییی بد بود اوضام ولی الان بهتر شدم کمتر این حالتی میشم خودم فکر میکنم از وقتی روابط اجتماعیم بیشتر شده بهتر شدم

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...
منم نزدیک پریودمه همین مدلیم پیش مامانم تا میخواد گریم بگیره چنان ضدحال میزنه و دلداریم نمیده ترجیح ...

نزدیک پری که دیگه چه فکرایی به سرم نمیاد🤦همش اون موقع گریه میکنم.. ولی کلا مدلم اینجوریه 

خوش بحالت کاش منم میشد خودمو درمان کنم اینجور بشم🥺بنظرتون درمانی داره ؟

خوش بحالم ؟ میریزم توخودم تازه مریض هم شدم این کجاش خوبه .ببین بقیه چکار میکنن توهم یادبگیر 

لایک نکنید .توروخدا