2777
2789

تو نی نی سایت سرچ کردم اغلب به رو با پوست مربا میکنن .

حالا به هایی ک خریدم حدود ۲۲۰۰ گرم . و پوستش  چرب ه بنظرتون پوستش بگیرم یا طبیعیه؟؟

بعد ب ازای این ۲۲۰۰ میخوام یک و نصفی لیوان فرانسوی شکر بریزم با مقدار آبی ک به هارو تو قابلمه شناور ببینم .

۴.۵ ساعت با حرارت کم میزارم رو گاز و ی دم کنی میزارم برا قرمز شدن به .

این بود چکیده سرچ های من تو نی نی سایت .

فقط الان نمیدونم پوستش بگیرم یا ن

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشور

پوستشو نگیر

مربعی خرد کن اندازه حبه قند یه خرده بزرگتر دونه های وسطشم نگهدار واسه گلودرد خوبه

بزار با دونه هل بپزه آب روشو بگیره آب زیاد نریز

تقریبا پخت شکر اضافه کن 

درشو بزار رو شعله پخش کن با شعله خیلی خیلی کم تا رنگ بندازه

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

بشورپوستشو نگیرمربعی خرد کن اندازه حبه قند یه خرده بزرگتر دونه های وسطشم نگهدار واسه گلودرد خوبهبزار ...

مرسی عزیزم دیر دیدم پیامتونو  

آب و شکر و به رو همه رو باهم گذاشتم درشو بستم بجوشه بعد دم کنی بزارم شکرم هم نزدم گفتم خودش حل میشه

طبیعی تو قابلمه مسی درست .البته من تو لعابی هم درست کردم خوش رنگ شداول آب بریز کمی بپزه چون اول شکر ...

واای من همه رو باهم قاطی کردم ک .

دیر دیدم پیامتونو اینجا سرچ کردم همه همینو میگفتن ک

مرسی عزیزم دیر دیدم پیامتونو آب و شکر و به رو همه رو باهم گذاشتم درشو بستم بجوشه بعد دم کنی بزارم ش ...

مواظب باش سر نره

خوب جوشید آبش به نظرت اندازه شد، شعله پخش کن زیرش بزار شعله شو کم کن درشو سفت سفت بزار دم کنی لازم نیست 

بزار اروم اروم رنگ بندازه

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

عرق هل هم داشتی بریز

ببین الان یکی گفت شکر باید آخر میریختی وگرنه سفت میشه الان چکار کنم من همه رو باهم ریختم که

ببین الان یکی گفت شکر باید آخر میریختی وگرنه سفت میشه الان چکار کنم من همه رو باهم ریختم که

نگران باش

مدت پخت طولانی باشه به مجبوره بپزه😂😂

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

مرسی عزیزم

من چند روز پیش درست کردم خیلی خوب شد 

دو کیلو به و دو کیلو نبات و یک کیلو شکر خیلی خوب میشه 

اول با پوست ریز کن بعد آب بریز بزار بیست دقیقه روی گاز با در بسته بجوشه بعدش نبات و شکر و چند دونه هل و چوب دارچین بریز دمکنی بزار زیرشم کم پنج ساعت یپزه غلیظ که شد بزار چند ساعت با در بسته سرد بشه بریز تو شیشه آها چوب دارچین رو بردار از توس دو قاشق آبلیمو هم اخر پخت بزن

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
من چند روز پیش درست کردم خیلی خوب شد دو کیلو به و دو کیلو نبات و یک کیلو شکر خیلی خوب میشه اول با پو ...

خیلی شیرین نشد؟ 

اخه اندازه به و شکر باید یکی باشه

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

نگران باشمدت پخت طولانی باشه به مجبوره بپزه😂😂

بدبختی اینجاست آب هم زیاد ریختم اخهدی نفر اینجا گفته بود به ها داخل آب شناور باشه 😂😂😂😂😂 منم تقریبا پر کردم . حالا خدا کنه سفت نشه. 

پس چجوریه ک بعضیا به و شکر رو از ی روز قبل میزارن تو یخچال ؟آب بندازه ؟

راستی من ی شیشه مربای به سفت هم دارم از پارسال بنظرت آخرش با اینا قاطی کنم یا راهی ک نرمش کنه.

ببخشید زیاد پرسیدم

من چند روز پیش درست کردم خیلی خوب شد دو کیلو به و دو کیلو نبات و یک کیلو شکر خیلی خوب میشه اول با پو ...

مرسی عزیزم ممنون از وقتتون