2777
2789
عنوان

یه بلایی سر شوهرم اوردم دلم خنک شد

574753 بازدید | 1613 پست

سلام ب همه

سر شب بود برا صبحانه شوهرم کوکو و سبزی و ترشی و تافتون گذاشتم تو ظرف ک فردا صبح توی اداره بخوره.وقتی دید انقدر خوشحال شدو تشکر کرد. رفتیم پیاده روی بعد ک اومدیم بخوابیم دخترم توپشو برداشت من برقارو خاموش کردم توپ از دست دخترم افتاد خورد تو چشم آقا.

هر چی ب دهنش اومد ب من گفت ک تو سگی تو از سگ کمتری و نونی ک بهتون میدم حرومتون باشه و....(این یه تیکه کوچیک از بی احترامی هاش بود) جاشو جمع کرد رف تنها تو اتاق خوابید. من فقط سکوت کردم از دیوار صدا اومد من چیزی نگفتم . 

وقتی خوابید همه اون چیزایی ک گذاشته بودمو برداشتم یه تیکه نون گذاشتم با یه خیار . یه کاغذ هم نوشتم گذاشتم این چیزمه بخورش بی تربیت.  اصلا هم پشیمون نیستم. مرتیکه خر بره گم شه

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

صبحونه کوکوسبزی و ترشی؟  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چرا اونقد وحشی بازی در اورد 

البته ببخشیدا

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘