2777
2789
عنوان

یه بلایی سر شوهرم اوردم دلم خنک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 575470 بازدید | 1613 پست
اره نزدیک ساعت ۱۰ من از خونه مامانم اومدم خونمون . دیدم کل خونه رو برق انداخته. چایی درست کرده . وقت ...

بنظرم شما این تاپیک و داری کشش میدی 😑😑😑

وگرنه لزومی ندارد بخای در مورد رابطه ات هم بیای حرف بزنی

یکم شعور شخصیت هم بدنیست آدم داشته باش

شما اگ شوهرت یک توپ خورد تو سرش ناراحت شد چهارتا حرف زد رفتارهای شما هم ناشایست بوده و هست قرار نیست بیاین چیزهای جزئی روهم اینجا بگید که

اگ واقعا اینطوری باهاشون برخورد کردین قطعا اون موقع هم که توپ به شوهرت خورد ساکت واینستادی و حتما حرفی زدین اصلا به شخصیت تون ساکت بودن نمیاد 🤚

شایدم همه اینا بازی بوده برای بازدید و صفحه خوردن تاپیک تون

بهتره همینجا تموم بشه

موفق باشید 

اره نزدیک ساعت ۱۰ من از خونه مامانم اومدم خونمون . دیدم کل خونه رو برق انداخته. چایی درست کرده . وقت ...

خداروشکر 💗 انشاالله خوشبخت باشی عزیزم

مواظب زندگیت باش 🥰

انشاالله اونم دیگه عقلش بیشتر بشه و درست رفتار کنه چون معلومه دوستت داره فقط مغزش دیر عمل میکنه 🙃

البته اکثرا اینجور هستند بعدش می‌فهمند نباید این حرف و کارو می‌میکرند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به این زودی فکر نکنم یکمم میترسم اگه بچه دار بشم این جوری باشه من دیه نمیتونم تحمل کنم باور می‌ ...

خدا لعنت شون کنه بخدا دارند به پسرشون ظلم می‌کنند 

فکر می‌کنند دارند اذیت دختر مردم می‌کنند عقلشون کمه

حالا خوبه، خیالشون راحت میشه؟  زنش طلاق بده هرچی هم داره بده مهریه و از صفر شروع کنه یه ۵۰۰ میلیونی هم دوباره بده با یکی دیگه عقد کنه 

اینجور بشه دلشون خنک میشه ؟ 

ببینم اینجور بشه دختر مردم ضرر میکنه یا پسرشون ؟

خدا لعنت کنه هرکی بخواد زندگی کسی رو به هم بزنه و بین زن و شوهر فوضولی کنه سرطان بشه راه گلوشون

خدا لعنت شون کنه بخدا دارند به پسرشون ظلم می‌کنند فکر می‌کنند دارند اذیت دختر مردم می‌کنند عقلشون کم ...

نمی‌دونم دیه دردشون چیه فهمیدی به منم بگو انکار ماها نیستیم ک پسراشونو جمع کردیم و برا خودشون کار میکنن نه حمالی

الهی آمین ایشالا کسی ک بد یکی دیه رو میخواد ده برابرش سر خودش بیاد 

خدا لعنت شون کنه بخدا دارند به پسرشون ظلم می‌کنند فکر می‌کنند دارند اذیت دختر مردم می‌کنند عقلشون کم ...

شیر مادر حلالت🤌

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم