2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ساله ازدواج کردم و یه خواستگار که نه عاشق سر سخت داشتم ولی خیلی ازم بزرگتر بود من ۱۳سالم بود پسر دوست بابام بود خیلی باهم صمیمی بودیم و اون موقع اون ۲۸سالش بود

۷ساله ازدواج کردم و یه خواستگار که نه عاشق سر سخت داشتم ولی خیلی ازم بزرگتر بود من ۱۳سالم بود پسر دو ...

قطره چکونیه دوتا تاپیک خوندم نظر دادم هنوز همین یکیو گذاشتی😬قرار بود یه جا بگی بزرگوار

خب اون طرف طبق شرایط خاص که من و بابام و همه میدونستم زن داشت ولی قسم میخورد حتی بدنشو ندیده منم خیلی عاشق بودن وقتی بابام فهمید ما باهم رابطه داریم منو محدود کرد انگار از طرف خودش جواب رد داد ب اون من تا تا ۱۷ سالگی صبر کردم راضی بودم فرار کنم اون نمیزاشت می‌گفت من تورو آبرومندانه میخام با رضایت بابات

۷ساله ازدواج کردم و یه خواستگار که نه عاشق سر سخت داشتم ولی خیلی ازم بزرگتر بود من ۱۳سالم بود پسر دو ...

پسر ۲۸ ساله عاشق بچه سیزده ساله شده این بیشتر مریض جنسی بوده وگرنه چه دلیلی داره پسر گنده به بچه حس پیدا کنه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

نمی‌دونم یکدفعه چی شد اون ارتباط کمی که باهم داشتیم هم قطع کرد و من موندم و بعد از چند وقت همسرم اومد خاستگاریم همه شرایطش خوب بود تحصیل کرده وضع خوب خوش تیپ همه گفتن خوبه منم قبول کردم 

خب اون طرف طبق شرایط خاص که من و بابام و همه میدونستم زن داشت ولی قسم میخورد حتی بدنشو ندیده منم خیل ...

شرایط خاص؟ یعنی چه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم