2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست
اگه میخوای بخاطر این موضوع خودکشی کنی زودتر همین کارو بکن.. ببین چقد ضعیفی که این موضوع انقد اذیتت م ...

حق داره بابا 

شما بودی چکار میکردی؟ 

حتما شما هنوز ازدواج نکردی یا تو این موقعیت نبودی تا حالا

موقعیت خییلی سختیه من درکش میکنم😔

این رفتار مامانم با بچه های داداش بزرگمه

و واقعا روان من، بابام و دو تاداداش دیگم کلا بهم ریخته

جوری که حاضره ما بمیریم گم شیم 

ولی اونا در رفاه کامل باشن

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای من بودی چیکارمبکردی؟دختر و عروس جاریم همزمان زایمان کرده بودن،شوهر من ۷۰کیلومتر و طی میکرد میرفت براشون خوراکی و کمپوت میبرد که شما بچه شیر میدین بخورین بدنتون کمبود میاره.زود زود میرفت بچه هاشونو ببینه.دندون رو جگر گذاشتم و تحمل کردم.یه دختر داشتم،اقدام کردم دومی رو خدا داد. اینم عااشق دختر.الان دوتا دختر داره که نفسش بهشون بنده. شمام صبوری کن،ارامش تو حفظ کن تا باردار بشی.بچه ی خودش بیاد،بهت قول میدم این کابوسات تموم میشه.فقط با سیاست پیش برو. تحریکش نکن

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

وقتی بچه رو میاره ،تو بیشتر خودتو علاقمند بهش نشون بده .اگه یه روز نرفت بیاره ،بگو برو بیارش دلم تنگ شد . جلو مادرشوهرت اینا هی بگو ،چقدر این بچه دوست داشتنیه .خیلی دوستش دارم . بهت قول میدم جاری دوستی بچسبه بهش و نذاره بیاردش بالا دیگه

وقتی میاره خونتون قیافه بگیر محل نده .دعوا هم میشه بشه بزار بفهمه ک خوشت نمیاد.

به نظرم اگه این کار رو بکنی بیشنر حساس میشه مینتون بهم میخوره زندگی برات سخت تر میشه .اتفاقا اگه میتونی یه مدت نقش زن عموی عاشقو بازی کن شماهم به بچه توجه کن حتی بیشتر از شوهرت . اگه ببینه به بچه بیشتر از ایشون اهمیت میدی .کم کم.خودش فاصله شو با برادرزادش حفظ میکنه.

اتفاقا دقیقا باید اونقدر خودتو.مشتاق بودن بچه نشون بدی که از ترس وابسته شدنش بهتون کمتر بیاد،هیچ وقت نقطه ضعف نشون نده و از طرفی هم بچه یه ساله واقعا دوست داشتنی و شیرینه از حضورش لذت ببر و سعی کن بی طرف دوسش داشته باشی 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
وقتی بچه رو میاره ،تو بیشتر خودتو علاقمند بهش نشون بده .اگه یه روز نرفت بیاره ،بگو برو بیارش دلم تنگ ...

دقیقا اسی راست میگه به جاریت بگو تو که دومی رو داری میاری اینو بده بما مگه نمی گفتی خودتم بچه دار بشی باز این بچه یه چیز دیگست بدش بما بی توجه به مادرش تا اومد حرف بزنه بغلش کن ببرش خونتون مادرش سکته می کنه دیگه نمیدش به شوهرت راحت می شی سیاست داشته باش یا حرف شد بگو من بچه نمیارم بچه شما هست که اونم واسه ماست یعنی می سوزه ها دیگه غیب می شه 

سلام اول از هرچیزی بگم من هم مشابه شرایط شمارو داشتم پس کاملاااااا درکتون میکنم و میفهمم چه حالی دارید. اما به چندتا مورد میگم که روش فکر کنید 

اول از اینکه بچه ها جذابیت های خودشون رو دارندو آدماازشون انرژی مثبت دریافت میکنند  و اگر از اطرافیان درجه یک هم باشه همراه با محبت هم هست اما مطمئنننن باشید شخص اول زندگی همسرتون شما هستید شاید بروز نده اما در واقعیت غیر ازاین نیست و اگر بچه ی خودتون به دنیا بیاد مطمئن باشید مرکز توجه ثمره ی زندگی خودش میشه.

شاید روحیه ی شما کمی حساس باشه.بدون اینکه حرفی از اون بچه بزنید این قضیه رو به همسرتون بگید که چقدر با محبتش شارژ میشید و چقدر ازعشقی ک بهتون میده حالتون خوبه.مثل یک بچه که در مقابل رفتارهای بامزه و پر مهر ما میخنده ،زمان بروز محبت همسرتون حتما واکنش داشته باشید .خودتون جذابیتهای زنانتون رو بالا ببرید و سعی کنید برای همسرتون دلبری کنید.برای اینکه حساسیتتون نسبت به این موضوع کم بشه روی نقاط قوت همسرتون تمرکز کنید و مدام اونها رو برای خودتون تکرار کنید و بخاطر بیارید.رفتارهای مثبت همسرتون رو با تشکر و بوسه و بغل تقویت کنید.تفریح دو نفرتون رو بیشتر کنید و حواستون به اتاق خوابتون باشه.

در نهایت بدونید تمرکز و حساسیت روی این مورد بسیار بسیار زود گذر نتیجه ای جز فرسایش روحی و روانی و عاطفی براتون نداره.

خوب بودن حال دنیا به رفتار منو تو بستگی داره...کاش همه برای خوب بودن تلاش میکردن
وقتی بچه رو میاره ،تو بیشتر خودتو علاقمند بهش نشون بده .اگه یه روز نرفت بیاره ،بگو برو بیارش دلم تنگ ...

جسارتا این کار اشتباهه .کار غلط رو که نباید تشویق و تقویت کرد.بی تفاوتی بهترین کاره. 

خوب بودن حال دنیا به رفتار منو تو بستگی داره...کاش همه برای خوب بودن تلاش میکردن

در نهایت اگر تمام کارهایی رو که باید انجام میدادی ، انجام دادی اما شرایط درست نشد روی باورهای خودت تکیه کن . باخودت بگو ک من و بعدا بچه مون عزیزترین های همسرم هستیم. این شرایط میگذره و اون بچه بزرگ میشه  .من اونقدر قوی هستم که بااین شرایط برای زندگیم بجنگم و اون رو در بهترین جایگاه خودش حفظ کنم و در نهایت ازش لذت ببرم و در آرامش باشم.