بعضی وقتا چنگ زیاد زدن به چیزی و در واقع سعی بر نگهداری یک رابطه ای باعث میشه که اون رابطه خراب (تر) بشه.
خیلی عجیبه
وقتی دعوا میکنی
قهر میکنی
حرف میزنی
سرسنگین میشی
و از اینجور روش ها استفاده میکنی ولی نتیجه عکس میده.
پس باید به فکر خودت برسه که روشت اشتباهه!!!!!🤔
همسرت یه بچه یک ساله رو به شما ترجیح میده؟
شب از سرکار برمیگرده با بچه جاری میره گردش ؟
و یا موقعی که با شماست با اون سرگرمه؟
خب چرا شما برای خودت سرگرمی پیدا نمیکنی ؟
کسی از فامیل یا خانواده یا دوستی نداری یا نمیتونی پیدا کنی؟؟؟
که شب باهاش بری دور دور؟
یا بیاد خونتون شماهم با ایشون وقت بگذرونی یا بهش پیام بدی و بگی بخندی ؟؟؟
حتما باید وقتی شوهرت با یه بچه یکساله خوشه
جلوش گریه کنید.دعوا کنید که بهتون انگ بزنن حسود یا بچه .
یا اینکه کیف کنن که یکی داره از دوریشون خودشو به درو دیوار میزنه.؟؟؟؟؟
تو هم جایگزین پیدا کن.
به جا گریه وقتی بچه رو برد گردش
یا رفت خونه جاری
با قربونت بشم و عزیزم بگو خب پس منم یکم برم به خودم حال بدم.
اگر صدات زد کارت داشت.دید پیام میدی میگی و میخندی بگو عزیز دلم الان میام الان میام.
یا گفت بریم گردش
بگو ای واییی حالا چیکار کنم؟؟با مامان اینا،یا با دوستم نسرین جون قرار گذاشته بودم.😔حالا نمیشه تو کنسل کنی بعدا بریم باهم؟؟؟
به جا اینکه سر بچه یه ساله دعوا کنی
بیشتر تشویقش کن با اون باشه تا تو هم بتونی مثلا بیشتر با دوستت یا خانوادت وقت بگذرونی.
یا بچه میخواید چیکار؟؟بگو عزیزم میترسم بچه بیاریم رابطت با علی جون (اسم بچه جاری) سرد و کم بشه.حیفه چون کیف میکنم این عشقو علاقه رو میبینم.
گفت چی شده؟ رفتارت تغییر کرده .تو که قبلا حساس بودی.
بگو اشتباه میکردم.فکرم عوض شده.
الان خوشحالم که این بچه رو دوسش داری و باهاش وقت میگذرونی قربونت بشم.راحت باش.من خیلی سخت میگرفتم.
وقتی ببینه که نه دیگه رفتاراش خواهان نداره.کسی نیست که بابت نگهداری این رابطه ببخشید ولی (گند) تلاش کنه.خودش برمیگرده سمتت.
ولی متاسفانه اکثر خانوم های نی نی سایت گریه و ناله و نگهداری به رابطه به صورت تک نفره رو بیشتر ترجیح میدن.یا میگن نمیشه.رابطمون خراب میشه۰.یا بچه بیاریم درست میشه.بچه بیاری درست نشد چی؟؟مگه شوخیه؟؟اگه به اون بچه بیشتر توجه کرد.یا اون بچه به بچه خودت حسادت کرد و حتی کتک زد و شوهرت چیزی بهش نگفت چی؟؟اونموقع میخوایی چیکار کنی؟ مگه نبودن همچین مردایی؟؟
برا همین دیگه نی نی سایت کم میام.یا حوصله نظر گذاشتن ندارم.