2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

برادرزاده ی یکساله داشته باشی اوج شیرینی و دلبریش باشه نمیتونی ازش بگذری دست خود آدم نیست شمام خودتو این وسط خراب نکن این بچه بزرگ میشه و دیگه شوهرت مثل الان نمیره سمتش اما یادش میمونه چه رفتاری کردی 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین جا خونش ولی هیج وقت ناز نمیکنه پسرشو یا بیرون بببره یا باهاش بازی کنه

حالا که جاریت بهت تیوه میندازه که تو اگه بجه هم بیاری اندازه این دوسش نداره،

بگو چون برادر شوهرت به بچه اش توجه نمیکنه و انگاری دوسش نداره و براش وقت نمیزاره،

من و شوهرم دلمدن واسه بچه ات میسوزه،به خاطره همونه شوهرم خیلی به بچه ات محبت میکنه،

وگرنه که هیچ بچه ای جای بچه خوده آدم و نمیگیره مطمئن باش.

شاید اینجوری بچه رو بیشتر با بابای خودش سرگرم کنه و از شوهرت بکشه بیرون

آره میخام بیارم چون جاریم روز یکی میاره و عزیز دل همس بچه هاش و میارم که دیگه شوهرم حواسش به اونا نب ...

فقط خط آخرت رو که گفتی خودم بچه دوس دارم میتونم درک کنم

عزیزم شما خودت بچه ایی 

اولین اشتباهت این بوده که تو این سن ازدواج کردی

دومین اشتباهتم این بوده که قبول کردی نزدیک جاریت زندگی کنی

پا روی سومین اشتباه نزار 

و مشکل تو چیز دیگه ایی

تو نیاز به یه آرامش و اطمینان قلبی داری که از این راه بدست نمیاد

اره خیلی ولی الان فقط برای یک روز خوبم و دوباره گیر دادن هام به شوهرم شروع میشه عزیزم خیلی حرفه که ب ...

آره میدونم عزیزدلم براهمون میگم نیاز به پاکسازی ذهن داری دیگه😂

برای همین میخوام باهات همراه بشم❤️ 

منم با جاریم تو ی ساختمونیم ولی شوهرم سال بره ماه بیاد طرف بچه ی برادرش نمیره... برادرشوهرمم طرف بچه های من نمیاد... من دیگه از بی مهر بودن شوهرم و برادرشوهرم تعجب میکنم... مردا تعادل ندارن تو هچی

من چرا نتونستم درک کنم که چرا شما خودتو با بچه یکساله مقایسه میکنی

خب بچه شیرینه

شیرین کاری میکنه

واسه همین دوستش دارن

یعنی همسرتون محبت نمیکنه به شما؟

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏