2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی حساسی ی جوری حرف زدی من حس کردم راجب ی زن داری حرف میزنی ک شوهرت بهش علاقه داره

دقیقا وقتی نازش میکنه حس میکنم اووی منه و یه زن رو داره ناز میکنه من خودم ناز میکنم اما وقتی میبینم منووپیش شوهرم‌نمیزاره خیلی بدم میاد

نمیتونم بخدا نمیشه خیلی خاستم نکنم اما نمیشه من دارم میمیرمممم😭😭😭

اون یه بچه هست فقط هم یکسالشه این بچه بازیا چیه میگی نمیزاره دست شوهرم بگیرم، اون بچه سه سالش بشه خاهر یا برادر تو راهیش دنیا بیاد و تو هم بچه بیاری کمتر خونه ی شما میاد

دای و عمو تا وقتی خودشون بچه ندارن به بچه های خاهر برادراشون می چسبه 

اگر خودت بچه بیاری کلا سرد میشه 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
خوب چه راهنمایی من خودم بچه رو ناز میکنم ولی وقتی میبینم منو پیش شوهرم نمیزاره بدم مباد

ببینید با تعریف شما نمیشه فهمید اصلا قضیه چیه و از چه قراره ،  بحث ناز کردن بچه که نیست ، این همه خانم نگاه کنی نصفش یا میگن برو خونه بابات یا میگن داد بزن یا میگن گریه کن همش عاطفی و از سر ترحم ، برای همین میگم موضوع باید باز تر کنید تا بشه فهمید چی به چیه

نمیتونم حواسمو پرت کنم

ببین اولا که باید روی خودت کار کنی این خیلی طبیعیه که شوهر آدم بخواد بچه برادرش رو ببره بیرون بچرخونید و تو اصلا تحت هیچ شرایطی نباید حساسیت و حس حسادت زنانه ات رو نه به شوهرت و مخصوصا نه به جاریت نشون بدی

من تو دوران عقدم با شوهرم، همیشششششه برادر زاده 6سالش همراش بود... وحشتناک بودبچه از من متنفر بود و ...

الهی چقدر تو خوبی فداتشم  

نگفتی ازش متنفر شدم از یه بچه  گفتی بی تفاوت 

همیشه مهربون بمون 😍🥺

اینجا سایت خانوما هست

😂اگه سایت خانم هاست وقت احراز هویت همچنین چیزی سر درش ننوشته ، اینجا یه سایتی هست که با تاپیک های ایجاد شده میتونی راهنمایی کنی و سوال بپرسی ، در ضمن اینجا وقتی حساب میسازی زده مردی یا زن یعنی  برای عموم، 😂 خدا خیرت بده نخندون مارو