2821
2789
عنوان

درمان افسردگی به غیر از دارو چیه

141 بازدید | 26 پست

من هشت سال پیش به خاطر یه اتفاق خیلی بد که تو زندگیم افتاد دچار مشکلات روحی شدم ازون موقع دارو مصرف میکنم اما دکترم یواش یواش دوز دارو رو کم کرد و الان رسونده به یه دوز خیلی کم ولی دائم در طول روز خسته ام همش میخوابم بی دلیل حوصله هیچ کاری رو ندارم انگیزه مو برای کارای مورد علاقه م از دست دادم و کارای خونه برام مثل کوه کندن میمونه .... دخترم به توجه من نیاز داره و واقعا بیشتر وقتها کلافه هستم .... خواهش میکنم اگه به جز دارو راهکار دیگه ای می‌شناسید بهم معرفی کنید 

یه علاقه ای پیدا کن در طول روز براش وقت بذار

هرچی 

کامپیوتر

نقاشی

کتاب

خیاطی

حتی حیوون خونگی

یه معنایی پیدا کن در کل 

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تضمینی 

شیر بادام درست کن

یه لیوان صبح یه لیوان شب

بهت قول میدم زودتر از جیزی که فکر کنی خوب میشی

بلدی طرز تهیه اش رو؟

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

یه علاقه ای پیدا کن در طول روز براش وقت بذارهرچی کامپیوترنقاشیکتابخیاطیحتی حیوون خونگییه معنایی پیدا ...

یه زمانی عاشق زبان کره ای بودم هرروز براش وقت میزاشتم ولی انگار انگیزه و علاقه م رو از دست دادم هرکاری رو شروع میکنم نصفه ولش میکنم....

نه عزیزم بلد نیستم

۲۰ عدد بادام خیس کن و پوست بگیر

با یک لیوان آب و دو قاشق عسل بریز تو مخلوط کن چند دقیقه بذار کامل کامل له بشه

بعد جرعه جرعه بخور...یهو سر نکش

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792