2777
2789
عنوان

آقایون بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 41 پست

اگر مذهبی هستین و تنبل و بی عاری و بی خیالیتون رو پشت الفاظ شیک زهد و ترک دنیا پنهان کردین به هیچ عنوان ازدواج نکنید دختر مردم از دین خدا زده میشه طفلک

چون در اسلام اومده عبادت ۱۰ جز هست و ۹ جز آن کسب روزی حلال هست

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تا ابد حق میخوان بخوابن بمونن ور دل خانوادشون

میدونین چندتا آقا رو میشناسم ک زن و بچه دارن و سرکار نمیرن و توی خونه میخورن و میخوابن و عین خیالشونم میست این زن و بچه از کجا میارن میخورن ؟؟؟؟ مثل چی هم داره تعداد این مردا زیاد میشه 

جوانی ام به مو رسیده😔😔
میدونین چندتا آقا رو میشناسم ک زن و بچه دارن و سرکار نمیرن و توی خونه میخورن و میخوابن و عین خیالشون ...

ماشالله روز به روزم تو فیلمها نشون میدن مشکل مالی پیش اومده و زنها با فداکاری همه چی رو درست میکنن و مرده هم بی خیال و چشمش به زن و پدرزنه

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
دلم میخاد یه تاپیک این شکلی راجب خانوما بود ببینم نظر مردا چیه

بنظر من که ما زنا همیشه کوتاه میایم و میگذریم

جدا از یه دعده خیلی کم که خیانت و کارای دیگه میکنن البته

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
میدونین چندتا آقا رو میشناسم ک زن و بچه دارن و سرکار نمیرن و توی خونه میخورن و میخوابن و عین خیالشون ...

دقیقا سوال منم هست .منم اطرافم هستن آدمایی ک نمیدونم از کجا میارن و کار خاصیم نمیکنن .زندگیشونم رو ب راهه 

اونوقت ما همش درحال دویدنیم

دقیقا سوال منم هست .منم اطرافم هستن آدمایی ک نمیدونم از کجا میارن و کار خاصیم نمیکنن .زندگیشونم رو ب ...

همونو بگو والا

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
ماشالله روز به روزم تو فیلمها نشون میدن مشکل مالی پیش اومده و زنها با فداکاری همه چی رو درست میکنن و ...

خانومه تعریف میکرد چیزی تو خونه نداشتیم ،مادر شوهرم به شوهرم یه بشقاب پر غذا داد خورد ،شوهرم هم نگفت شما چی میخورین 

قسم میخورد مادرشوهرش یه کاسه کوچیک پسته داده به شوهره ،این خانومه التماس میکرده ک دوتا بده بچه خودت و اون تمومشو خورده و بلند شده 

زنه اومد خونه باباش برا طلاق ولی خیلی از نظر روانی به هم ریخته اس

جوانی ام به مو رسیده😔😔
خانومه تعریف میکرد چیزی تو خونه نداشتیم ،مادر شوهرم به شوهرم یه بشقاب پر غذا داد خورد ،شوهرم هم نگفت ...

پدر نمونه ساله واقعا ایشون