2777
2789
عنوان

آقایون بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 41 پست
پدر نمونه ساله واقعا ایشون

همین پدر وقتی بچه اش اومد دنیا خانوم و بچشو رها کرد و مامانش براش بلیط گرفت رفت مشهد .مادر شوهره گفته پسرم چون بچه اش دختر شده از لحاظ روحی به هم ریخته بره ۴ روز بگرده😐

جوانی ام به مو رسیده😔😔
همین پدر وقتی بچه اش اومد دنیا خانوم و بچشو رها کرد و مامانش براش بلیط گرفت رفت مشهد .مادر شوهره گفت ...

واقعا متاسفم😑😑😑

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومه تعریف میکرد چیزی تو خونه نداشتیم ،مادر شوهرم به شوهرم یه بشقاب پر غذا داد خورد ،شوهرم هم نگفت ...

خدا برشون داره از زمین

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
واقعا متاسفم😑😑😑

حالا ک خانومه اومده بیرون و برای طلاق اقدام کرده و میره سر کار مرده اومده گفته ۲۰۰ تومن دستی نداری بدی؟؟؟

اینا شدن مردای این دوره زمونه

جوانی ام به مو رسیده😔😔
حالا ک خانومه اومده بیرون و برای طلاق اقدام کرده و میره سر کار مرده اومده گفته ۲۰۰ تومن دستی نداری ب ...

عجب🤦🏻‍♀️

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
از اون مادر سلیته همچین انگلی پس میفته

شوهره خرج زن و بچه شو نمیداده بعد مادر شوهره پرو اومده به زنه گفته پاشو برو از بابات اینا پول بگیر بیا بیمه شوهرتو بریز به حساب بعدا براش سابقه بشه 

زنه هم گفته باشه حتما دیگه چی؟؟؟

زن بیچاره ول کرد اومده الان میره سر کار و راحت زندگی میکنه 

جوانی ام به مو رسیده😔😔

صحبت از قدیما کردید. قدیما زن هیچ حقی نداشت که مردا اونجوری رفتار میکردن. اگه اونجور مردا رو میخواهید، فرهنگ اون زمان رو میطلبه.

فرهنگ الان فرق کرده. زن و مرد تقریبا برابر شدن پس نمیتونید توقع غیرت و مردانگی قدیما رو داشته باشید.

صحبت از قدیما کردید. قدیما زن هیچ حقی نداشت که مردا اونجوری رفتار میکردن. اگه اونجور مردا رو میخواهی ...

پس اگه غیرت و مردونگی ندارید لطفا ازدواج نکنید