2777
2789
عنوان

آقایون بخونن

347 بازدید | 41 پست

لطفا لطفا اگه به یکی از اعضای خانوادتون اعم از پدر،مادر،خواهر یا برادر یا هر کس دیگه بیش از حد وابسته اید و رو تصمیماتتون تاثیر داره ازدواج نکنید

لطفا یه دختر بی خبراز همه جارو بدبخت نکنید

لطفا لطفا اگه قهر قهرو هستید این عادتو قبل ازدواج ترک کنید،از قدیم گفتن زن اهل نازه نه مرد،رو مردونگیتون بمونید و اگه از پارنتر تون ناراحت شدید به هر دلیل رک و راست باهاش حرف بزنید بجای کج شدن

لطفا لطفا بعد ازدواج اول شخص زندگیتون بشه همسرتون

مادرتون پدرتون رو داره خواهر و برادر تون همسر دارن،اون دختر به پشوانه ی شما وارد زندگی جدید شده

ادامه اش با شما...

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا اگر نیاز عاطفی ج ن ..ی ندارید و با رفقا یا شغلتون خوشبختین 

یه دخترو بدبخت نکنید 

خودتونم گرفتار نکنید 

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

کاش هرکی این خصوصیاتو داره ازدواج نکنه 

برا چی دنبال جنگ اعصابید

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

اینا هیچ وقت درست نمیشن همه شون ی شکلن 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

وقتی حال کار کردن ندارین بمونید خونه باباتون و سر سفره باباتون یه لقمه نون بخورین و دختر مردم و بعدش ...

وای تا ابد حق 

میخوان بخوابن بمونن ور دل خانوادشون

خانما از همه بیشتز به یک حامی نیاز دارن

کسی که توی همه تصمیماتشون حامیش باشه... 

حتی اگه خانم خیلی مستقل باشه بازم به حمایت شما نیاز داره

لطفا پشت همسرتون خالی نکنید

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...