2777
2789

تورو خدا بیاین برام دعا کنید لطفا 

خیلی وقتتونو نمیگیره اما دل منو شاد میکنه

اونایی که دعا کردن بگن براشون صلوات بفرستم

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامنم دعاکن از دندون درد آرامش ندارم

امیدوارم حالت بهتر بشه♥

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

با دلای پاکتون برای منم دعا کنید ان شاالله خدا مشکلات همه رو حل کنه 🌹

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

ایشاالله که حاجت روا شی و مشکلت معجزه وار حل شه به خواسته دلت برسی

شب رو با آرامش و لبخند بخوابی

از ته دلت بگی خدایاااااا شککککرت که هوامو داشتی

مرسی که بعد این همه دلهره و استرس کمکم کردی و بالاخره شد

با یه نفس عمییییق بگی عاشقتم

من برات دعا کردم و میکنمخدایاا دلشو شاد کن الهی آمین

مرسی عزیزم

سلام حالت چطوره

خیلی تو فکرت بودم

قطره دنتول از داروخانه بگیر خیلی خوبه

داشتم ظهر زدم هیج فرقی نکرد...بدتر زبونمو دهانم سوخت

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

ایشاالله که حاجت روا شی و مشکلت معجزه وار حل شه به خواسته دلت برسیشب رو با آرامش و لبخند بخوابیاز ته ...

مرسییی عزیزم حال دلم خوب نیست 

استرس داره از پا درم میارهه

دعات خیلی قشنگ بود 

از خدا میخوام زندگیت به قشنگی دلت بشه♥

سلام عزیزم شاکرم ممنونم که بفکرمیخدا به یادت باشه

خواهش میکنم عزیزم♥