2777
2789
عنوان

متاهلی یعنی تنهایی

596 بازدید | 28 پست

من خداروشکر زندگی خیلی خوبی دارم و طرفم آدم خوبیه ولی خوب چیزی فهمیدم اینه که متاهلی واقعا آدم تنها مبشه ...

چون نمیتونه مثل قبل با پدر و مادرش درد و دل کنه که مبادا غصه بخورن 

یا دوست هلی صمیمیش مجبوره بزاره کنار نه صرفا چون شوهر کرده چون اینقدر درگیر زندگی و دغدغه های فکری میشی که نمیتونی باهاشون دورهمی های دوستانه شرکت کنی...

چون طرز تفکرت به همبن چند وقت ازدواج تغییر میکنه چون باید عین یک خانم مستقل فکر کنی و فکر پیشرفت زندگی خودت باشی و دیگه فرصتی برای دغدغه های فکری بچه گانه فلانی سین کرد جواب نداد وای فلانی اینطوریه یا دیکه ختی فرصتی برای خندیدن جوک های مسخره نداری حتی دیگه جوک های بی تربیتی بقیه جالب نیست ...

متاهلی یعنی سیاست داشته باش که فتنه درست نکنی بین خواهر شوهر و مادرشوهر و جاری ها! و هر حرف بیخودی از دهنت نپره

این در صورتیه که دوستای مجردت دغدغه فکریشون استوری عکس خودشون چی بزارن خوب بشه هست...

خلاصه حرفام ازدواج با شریک خوب مهمه و اینکه حتی طرفت خوب عم باشه باید خیلی پخته تر از دوران مجردیت باشی و مجبوری خیلی چیز ها رو ندیده بگیری ...

قبول ندارم،متاهلم اما با همسرم خیلی خیلی خوش میگذره اتفاقا کلی جوک بی مزه میگیم و می‌خندیم ،دورهمیای دوستانه داریم با همسرامون،خودمون دخترونه ام دور هم جمع میشیم گاها

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودتون این زندگیو برای خودتون ساختین

منم متاهلم ولی همچنان با مامانم درددل میکنم

با بابام و خواهرمم همینطور

دوستای بچگی و دانشجوییمم هنوز هستن حداقل هفته ای ۱ روزو باهمیم....

خودتو محدود نکن 

این تفکرات فقط تو ذهن خودته ک نمیتونی و نمیشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

موافقم واقعا متاهلی یعنی تنهایی ی دفعه میبینی اطرافت خلوت شده فقط خودتی و خودت

دقیقا استوری هارو میبینم ،اکیپ های دانشجو ها رو میبینم میبینم جقدر تنها تر از قبل شدم 

و البته نگرش تو متاهل با اون دختر مجرد خیلی فرق داره (استثنا  هم هست من کلیات رو گفتم)

چقدر حرفاتون درست بود 🌺

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
موافقم واقعا متاهلی یعنی تنهایی ی دفعه میبینی اطرافت خلوت شده فقط خودتی و خودت

خیلی قشنگ و تامل برانگیز بود با شوهر آره شاید احساس تنهایی کنی بازم چون مردا مث زنا اهل حرف و بگو بخند و پر کردن خلأهای اجتماعیت نبستن مجبوربه بازم رفیق همجنس پیدا کنی ..ولی با بچه فرصت سر خاروندنم نیست

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

منم تقریبن سبک زندگیم شبیه شماست.

ولی خیلی ها رو دیدم از نزدیک که نه اینطور نیستن...

همجا میرن...همه کار میکنن...پای ثابت مهمونی ها و....

سفره دلشون هم پیش همه بازه....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
درسته اما مثل قبل نمیتونی داخل اون دورهمی ها جمع بشی

شما خودتونو محدود کردید وگرنه متاهلی واقعا دوره ایه که اگر همسرت پایت باشه بشدت خوش میگذره چون همه ی کاراها مشترکه و این باهم بودنه همه ی کارهارو لذت بخشتر میکنه،دورهمی میخاد تهش ۴ ساعت باشه یعنی شما تو هفته نمیتونی یه شبو اختصاص بدی به این چیزا ؟

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
خب خودتون این زندگیو برای خودتون ساختینمنم متاهلم ولی همچنان با مامانم درددل میکنمبا بابام و خواهرمم ...

قطعا میشه ولی مثل سابق نمیشه 

هرچقدر هم پدر و مادر خوب باشن نمیتونی درد و دل کنی مثل سابق که پدر و مادر نگرانت بشن

نمیتونی دم به دقیقه بگی خواهر شوهرم فلان رفتار کرد امروز گوشت نداریم بی پولی کشیدیم همه چیز رو نمیتونی به همه کس بگی 

یا میشه بری تفریح ولی خیلی کمتر از فرد مجرد مخصوصا اگر مشکلات مالی باشه یا سرکار باشی نمیگم نمیشه ولی با مجرد قابل قیاس نبست

خب خودتون این زندگیو برای خودتون ساختینمنم متاهلم ولی همچنان با مامانم درددل میکنمبا بابام و خواهرمم ...

ببین من درکش میکنم،،منم دلم نمیاد مشکلاتمو برای خانوادم بگم چون دوست ندارم اونا ناراحت بشن یا فکرشون درگیر زندگی من بشه..بعدم توی این درد و دلها ممکنه مثلا از روی دلسوزی برای من به شوهرم یه چیزی بگن که خب بازم در این صورت آدم ناراحت میشه..

در مورد رفت و آمد با دوستا هم آدم میتونه بره و باهاشون هم میره بیرون ولی خب مثل قبل و مجردی بهش خوش نمیگذره چون انگار دغدغه هاش فرق کرده ..مگر اینکه دوستای متاهل پیدا کنه در این صورت خیلی بهتره و حرف مشترک هم زیاد دارن...

چون مثلا الان دغدغه آدم متاهل اینه که هر روز غذا چی بپزه مثلااا ولی دوستای مجرد درکی از این مسئله ندارن . نمیتونن باهات همصحبتی داشته باشن

قطعا میشه ولی مثل سابق نمیشه هرچقدر هم پدر و مادر خوب باشن نمیتونی درد و دل کنی مثل سابق که پدر و ما ...

دقیقا شرایط زندگی ماهم مث شماست من ک اصلا خیلی شوهرمم اهل رفت و امد نیست

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍