من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو این هیزی ویری من بلند شدم با یه تیپ سم با شوهرم برم پمپ بنزین و بیام حوصلمون سر رفته بود همسایه دم در من و دیه واستاده سلام تعارف میکنه اونم با دمپایی پلاستیکی رفتم بیرون حالا اگه آدم بودم عین آدم لباس میپوشیدم سگم تو کوچه نبود
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
واااااایییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چرا اینجوری میشههه واقعاااااااا تیپ خوب میزنی مگسم پر نمیزنه امان از رو ...
نشستم تو ماشین شروع کردم غر زدن شوهرم گفت حالا غصه نخور مجرد نبودی که اینطوری ببیننت بترشی بعدم میخواست خوب لباس بپوشی برگشتم یکم نگاش کردم خفه شد🤣🤣
وااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم بابام تا یجایی میخوایم بریم که نیاز نیست از ماشین دربیایی میگه یچیزی بپوشین ...
دور از جون🤣🤣🤣ولی خب راست میگه شاید وسط راه خواستی پیاده شی بری تو یه مغازه خو طرف این تیپ و ببینه هنگ میکنه