2777
2789
عنوان

کودک پیش فعال

136 بازدید | 18 پست

خانما کودکم کلاس دومه به شدت پیش فعاله معلمشم چند بار بهم تذکر داده آیا این پیش فعالی درمان داره واقعا با کارهاش اطرافیانم رو هم اذیت می‌کنه از یه طرف هم عذاب وجدان میگیرم دکتر براش قرص بنویسه و میترسم عادت کنه به قرص‌ها و اگه زمانی قطع کنم بدتر بشه تو رو خدا راهنمایم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه ام ۹سالشه بیش فعاله وکنترل شده خیلی بهتره

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

من بعد از صبحانه قرص میدم ولی چاره ای نیست

دوز قرص هم دکتر تعیین میکنه مواظب اشتهاش هم هستم که کم نشه 

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

روانپزشک کودک تست ازش میگیرند یا از روی علائم قطعی میگن بهت 

پسر من هرچی صداش میزدی توجه نمی‌کرد لج بچه هارا در میاره بهونه گیره بدون فکر کار میکنه خیلی کار دست خودش داده ترس تو وجودش نیست، بچه ها رو هول میده ومیزنه.

دو نوع دارو داد ولی یکیش عوارضش زیاد بود منوفقط ریتالین دادم از دوز کم که تاثیر نداشت حالا ۳چهارم قرص میدم قبلش حتما باید وعده غذاییشو بخوره چون به شدت بی اشتها میکنه وبی خواب میشه برای همین بهتره قبل از ۶عصر مصرف بشه

پسرم هوش بالایی داره با این همه شلوغی شاگرد ممتازه البته من کنترلش میکنم که توجه کنه

نترس عادت نمیکنه حتی اگه روزی یکی بدی چون تاثیرش ۳تا ۴ ساعته

وقتی دارو میگیره آروم تو کلاس میشینه وگوش میده تو خونه هم یه جا میشینه وفیلم میبینه وبی سر صدا خودشو سرگرم میکنه

وقتی دارو میگیره آروم تو کلاس میشینه وگوش میده تو خونه هم یه جا میشینه وفیلم میبینه وبی سر صدا خودشو ...

برای فیلم که همیشه تا اخر پایه ست و میشینه ولی تو مدرسه نمیتونه تو کلاس بشینه و همش ورجه وورجه میکنه یا مثلا تو ماشیین یا وقتی میریم مهمونی ؟