2777
2789
عنوان

سرویس قابلمه استیل برای جهیزیه

306 بازدید | 16 پست

امروز یه سرویس قابلمه استیل گرفتم خیلی خوشگلن ولی انگار میگن نمیشه توش هر چیزی درست کرد میچسبه 

کسایی که دارین واقعا اینطوریه ؟ 

سرویس گرانیتی گرفتم اینم اضافه گرفتم بنظرتون بذارم بمونه یا ببرم عوض کنم بازم گرانیتی بگیرم 

مارکشم کرکماز ترکیه اس فروشنده گفت جنسش خوبه نسبت به استیل های دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگن مامانم گفت بگیریم ولی خوندم میگن میچسبه میگم کاربرد نداشته باشه به چه دردم میخوره

بنظرم ببر عوض کن بعدا پشیمون میشی

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
بازم گرانیتی بگیرم یعنی میخوام یه چیز متفاوت بگیرم بنظرت چه جنسی خوبه

من یه دست گرانیتی گرفتم یه دست چدن یه دست روحی

من یه دست گرانیتی گرفتم یه دست چدن یه دست روحی

یه دست گرانیتی دارم یه دست هم چدن که دو تا قابلمه و یه تابه اس 6 تیکه اس. یه سرویس تفلون هم مامانم داره که دست نخورده اس اونارم میخواد بده بهم 

روحی واسه چی مناسبه 

یه دست گرانیتی دارم یه دست هم چدن که دو تا قابلمه و یه تابه اس 6 تیکه اس. یه سرویس تفلون هم مامانم د ...

خب خوبه دیگه

روحی بیشتر برا غذای سنتی من استفاده میکنم😁مثلا آبگوشت و کشک بادمجون و خورشت و مثلا سیب زمینی آب‌پز که میخوام با گوشت کوب بکوبم و اینا