2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

70 بازدید | 2 پست

دلم گرفته حالم بده ارزو دارم یکبار دیگه برگردم به راهنمایی کاش میشد به پارسال برگردم همش استرس دارم همش نگرانم همش میترسم نرسم به چیزی که میخوام الان پایه دهم رشته انسانی هستم فردا تاریخ و ریاضی و معارف و منطق امتحان داریم کتاب هم هنوز بهمون ندادن از گوشی نمیتونم درس بخونم پرینت هم بخوام کتاب رو بگیرم خداتومن قیمتش در میاد واسه فردا استرس دارم الان دارم میلرزم و گریه میکنم دلم پارسال رو میخواد دلم کلاس نهم رو میخواد که اونقدر هرروز صبح شاد به مدرسه میرفتم  الان هرروز گریه میکنم تو شهرمون فقط یک مدرسه هست مدرسه دیگه ای نمیتونم برم از اون روز تا حالا چند بار به سرم زد برم پرونده امو بگیرم و ترک تحصیل کنم اصلا مدرسمون دوست ندارم دبیرام خیلی بدن اصلا خوب درس نمیدن فقط استرس و نگرانی به آدم میدن و حال آدم رو خراب میکنن نمیدونم چیکار کنم موندم کارم شده گریه کلاسمون هم به شدت رقابته حالم از جو کلاسمون به هم میخوره که اینقدر افتضاحه حالم خیلی بده توروخدا یکم باهام حرف بزنید 

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.